måndag 1 september 2008

Vilken resa!



Nu är jag hemma...

Och det finns prickar över bokstäverna igen så att man kan förstå vad man har skrivit.

Vad bra vi har haft det, med några små svackor förstås.

Jag skrev ju ett par gånger från hotellets internetrum, som för övrigt var det snuskigaste jag vistats i, för att hålla er lite uppdaterade om läget. Men det finns hur mycket som helst att skriva om...



Resan ner gick kanon (förutom de missöden jag redan skrivit om), vi fick två fina rum vägg i vägg och gröna armband (som talade om att vi fick äta hur mycket vi vill, när vi vill!).

På dagarna tog boksyster med sig sina kuddar (som hon behöver ha med sig överallt för att överhuvudtaget kunna sitta) till solsängarna som stod i skuggan på stranden. Där hade vi det underbart och njöt av varenda sekund, förutom dagen vi såg en man misshandla sitt barn.

Boksyster hade fått badförbud pga tumörerna på ryggen som blödde, men hon "plastade" in sig och badade ändå.
Så våra flytmadrasser, som vi fick i taxfreebutiken på Arlanda, fick tjänstgöra som pontoner i många timmar när vi låg på dem som två knölvalar (eftersom vi är fulla med cancerknölar, visst var vi fyndiga?).
Jag fick två ordentliga kallsupar, det är faktiskt inte så lätt att vända sig från mage till rygg på en hal madrass...

Jag har ätit mycket den här veckan, väldigt mycket faktiskt. Allt har ju varit gratis (det känns så när allt redan är betalt) och måltiderna avlöste varandra. Jag har druckit mycket också, mest vatten, men jag måste nog erkänna att en och annan Baileys släckte min törst då och då.

Det enda vi egentligen har att klaga på den här veckan är kvällsunderhållningen på hotellet som handlade om prostitution, barnmisshandel, rysk roulett och andra plumpa skämt. Det uppskattades inte av boksystrarna och våra familjer!

Vid några tillfällen den här veckan så har det uppstått några små problem som jag själv, här och nu kommer att presentera som dagens i-landsproblem.

Det första är att man får läsk över handen när man ska fylla sin plastmugg med valfri gratisläsk i hotellets läskautomat. Mycket irriterande och kladdigt!

Det andra är att när man ska gå på toa och man har bikini på sig, så vill liksom pappret man lagt på sitsen (för att slippa baciller och bakterier) fastna på de fuktiga låren. Mycket irriterande och pinsamt om man inte lyckas få bort allt!

Det tredje är kortnyckeln som man öppnar hotelldörren med. Man stoppar in kortet, det lyser grönt men det går inte att öppna. Man vänder på kortet och försöker igen, men det går ändå inte att öppna. Då blir man förbannad och sparkar lite på dörren, och då blir barnen lite oroliga och vill hjälpa till för att man inte ska få ett fullständigt psykbryt. Vad är det för fel på en vanlig nyckel och ett vanligt nyckelhål?

Skriver mer om vår händelserika hemresa imorgom...

Inga kommentarer: