måndag 15 september 2008

Måndagmorgon.

Måndagmorgon... Det är som om jag aldrig varit hemifrån.

Trötta (sura) barn som ska upp, klä på sig, äta frukost och iväg till skolan. Tjafs om vilka kläder som ska vara på kroppen och inte, jag vägrar att släppa iväg Alva i byxor med stora hål i.
Ännu mera tjafs om vilken frisyr man går till skolan med, Alva vägrar att ha uppsatt hår. Jag sätter upp hennes hår ändå men hon talar om för mig att hon kommer att ta bort snodden på väg till skolan.
Ber barnen att plocka ihop alla saker som ska med hem till deras pappa, så det blir lättare för mig som ska köra dit med allt. Får till svar att jag inte varit hemma mer än några timmar så börjar jag att tjata!

Vad härliga de är ändå!
Kan de ha längtat efter mig också?

Det går ju inte att låta bli att undra hur de som är kvar på Mösseberg har det. Hur var kvällsdoppet i bubbelpoolen? Blev det någon morgongymnastik? Har den förvirrade arga kvinnan kommit tillbaka? Blev det någon dejt med tyskan? Vem tar hand om snyggingen i källaren nu när jag åkt hem?

Nej, tillbaka till måndagmorgon... Snart ska jag åka till sjukhuset för påfyllning av medicin, som faktiskt måste börja att jobba på ordentligt nu. Semestern är slut!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och tack för en trevlig, kul, och annorlunda vecka med dig och dom andra i vår grupp,du kan verkligen " liva " stämningen trots situationen vi är i, så din plats på tåget var också upptagen det var min med, på Intercity tåget till Skövde och även Beatrices plats.Håller med dig om att nu är man tillbaka i vardagen igen här har vi också haft " måndag morgon "

Kram Åsa

Anonym sa...

Ha ha! Ja det där med dubbelbokningar på tåget ja...upptäckte ju sen att vi på nåt sätt hamnat i fel vagn :-))))

Tillbaka i vardagen. Har precis varit på sjukhuset och fått Herceptinbehandling. Så nu rullar det på igen!

Tack för en oväntat kul vecka, mycket din förtjänst att vi skrattat så mycket som vi gjort!

/Mer-korvar-i-bassängen