fredag 19 september 2008

Fredag.

I dag tog vi en sovmorgon. Vi myste lite innan vi gick upp och åt frukost, eller rättare sagt, Lasse och jag försökte ligga nära och mysa lite men Doris, vårt lilla djur klämde sig emellan och slickade på oss som en galning, så vi fick mysa med henne istället. Vilken härlig morgon att vakna till, klarblå himmel och strålande sol som lös in i sovrummet!

Jag kan bajsa normalt nu, för er som undrar. Men utslagen/finnarna blir fler och fler så mitt ansikte är ingen vacker syn.

I går var jag och Lasse på Outlet i Barkarby, det var skönt att orka hitta på något eftersom jag har varit så trött i några dagar nu. Jag har förstått att det är Björn Borg som gäller i klädväg (herregud, han är ju tennisspelare vet inte ungdomarna det??) så det blev lite sådana kläder till Adam. Annars, inte mycket mer...

Min syster har lämnat Öland och alla katter, hästar, tuppar och höns för att komma till Stockholm i dag. Hon fick nämligen konsertbiljetter av oss i födelsedagspresent. Så i kväll ska vi gå och se/lyssna på Stevie Wonder i Globen. Tror och hoppas att det blir bra.

Dagens måste: Konsertbiljetter.

Inga kommentarer: