söndag 28 september 2008

Höstjippo.

Igår blev Adam hämtad tidigt på morgonen av sin pappa för han hade match. Jag och Alva tog det lugn, Alva speciellt för hon hade ont i halsen och var förkyld. Lasse åkte till sin mamma för diverse göromål och handling.

På eftermiddagen, när alla var samlade igen, gick vi till Vällingby där det var något slags höstjippo. Det var marknadsstånd (där vi köpte brända mandlar!), aktiviteter och olika uppträdanden.
Vi tittade på när Mojje uppträdde, han lyckades verkligen få igång publiken med sina trallvänliga barnlåtar (framför allt alkoholisterna på första parkett).
En annan man som uppträdde var Svante Drake, han kunde "spela" alla slags instrument och musikstilar med sin mun... Det var riktigt imponerande!
Men Alva trodde att han hade en bandspelare gömd någonstans, för så där kan man ju inte göra!!

Doris, som var hemma under tiden, fick gå till hundängen med mig, Lasse och bollen när vi kommit hem igen. Hon verkligen älskar att springa med bollen framför sig, det ser ut som om hon tror att den lever eftersom den rullar iväg när hon kommer åt den. Undrar om hon ärvt bollintresset från Adam?

På kvällen blev det tv och mys med glass, chokladsås, maränger och banan.

Mitt illamående håller i sig, sådär lite lagom märkbart, men det är så att jag hela tiden ser mig om efter en utväg eller någon annan lösning ifall om jag skulle bli tvungen att kräkas. Som när jag handlade på Coop sist, då hängde jag en genomskinlig frukt/grönsakspåse över handtaget på vagnen. Ok, man ser spyan igenom, men det blir iallafall ingen blaffa på golvet. Jag tyckte att jag var jättesmart.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men åhh jätte fint bild spel, det blir bara till att tala om hur man gör!! Ser ut som ni haft en bra dag.. Kramiz