torsdag 11 september 2008

Tomt.

Det har varit tomt idag sen boksyster åkte i morse/natt.

Jag åt frukost själv och har inte haft någon att vara sådär riktigt crazy med sedan hon åkte. Hade lite småtråkigt på förmiddagen innan jag skulle få taktil stimulering, för de andra hade behandlingar eller andra aktiviteter.
Så jag bestämde mig för att måla två krukor för att få tiden att gå.
Jag har även roat mig med att titta på min blogg, kanske att även jag fått någon kommentar (boksyster hade fått 18 stycken!), men icke sa nicke.

Vi har haft ett avslutande gruppsamtal och lärt oss "do in", självmassage.

Som det låter på namnet så ligger Mössebergs kurort vid ett berg, och det gick jag (med sällskap) upp för. Högst däruppe är det en vidunderlig utsikt, lekplats och en liten djurpark. Men eftersom det duggade lite så ville inte djuren vara ute, utan låg inne i sina hus och tryckte. Synd!

Skriver nog mer i kväll.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Tänker på dig nästan hela tiden och skäms över att jag inte har skrivit någon kommentar. Läser förstås din blogg så fort jag kommer hem från jobbet eller på morgonen då jag vaknat.

Kan bara säga att det ibland känns så svårt att skriva. Det är mycket lättare att prata. När du känner dig ledsen och nere så känns det som om det jag tänker skriva alltid blir fel.

Vill bara tala om att jag saknar dig så mycket och all den glädje, klokhet och galna humor som du sprider omkring dig.

Hoppas att du har det bra i Mösseberg och att du kan vara med på vår nästa träff med "Smedengänget".

Kraamisar

Anonym sa...

Vi längtar efter dig här hemma.
Allt går bra och vi har det riktigt mysigt, men det är tomt utan dig.

Jag älskar dig!

/Din man

Anonym sa...

Kändes tomt att smyga iväg så där mitt i natten.... hade de trevligt där och vi fick ju våra frukostar synkade...ta hand om dig och hoppas vi ses tisdag kram

Anonym sa...

hej
vi är här också, men det är lite svårt att veta vad man ska skriva. jag följer både dig och din boksyster (följde också daniel och läser vimmelmamma). känner så mycket för er och önskar att jag kunde göra något för er. Eller åtminstone skriva något givande och liksom ge något tillbaka till er som ger så mycker av er själva. men det blir inte mer än kämpa hårt och jag önskar dig lycka och hälsa. /Eva

Anonym sa...

Hej, jag har halkat in på din blogg via Daniel Edmans (som jag hittade till från en annan blogg). Jag tycker att du verkar vara en otroligt härlig person och jag beundrar dig för det sätt som du delar med dig av ditt liv. Tänker på dig och dina boksystrar och kommer absolut att köpa boken den dagen den kommer ut.

Styrkekramar,

Catharina