måndag 8 september 2008

Massage.

Nu har jag smugit ner i källaren här på Mösseberg för det är där datorerna finns.
Hinner nog rapportera/skriva av mig lite innan middagen.
Klockan sju var det väckning för min del (måste ta tabletterna vid samma tid varje dag), då gick jag ner till en härlig frukostbuffé.
Åt av deras berömda gröt, tänkte att det nog kan göra gott åt min mage.
Morgongymnastiken börjar vid åtta så det blev till att rappa på, ingen långsittning här inte.

Jag har även hunnit med en liten Dorisrunda utan Doris och en helkroppsmassage. Jag har fått helkroppsmassage vid flera tillfällen tidigare men har inget minne av att de koncentrerade sig så vid att massera skinkorna, det knådades, smiskades och masserades så att skinkorna gled isär. Jag vet att ni tror att jag skriver det här för att vara lite rolig men det vad det sannerligen inte. Det här kanske är det normala förfarandet vid massage, men att jag reagerade som jag gjorde med rädsla för mina (uteblivna) diarréanfall.

Vår lilla grupp har också haft ett gruppsamtal som var väldigt givande, man fick prata av sig och dela erfarenheter som bara en cancersjuk besitter.

Varje gång jag har åkt ifrån Lasse på diverse resor så har jag skrivit små lappar till honom med olika meddelanden och gömt på strategiska ställen, så att han inte glömmer bort att jag älskar honom. Han har just döpt den här skojiga "leken" till "Lulles lapplek". Den här gången har jag även gömt lappar till barnen. Det är en mycket uppskattad lek. Men inte så många vuxenpoäng va? Tyvärr kan jag inte avslöja hur många lappar jag har skrivit eftersom det skulle förstöra det roliga, men det är fler än 15...

Dagens måste: Mössebergs bufféer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!
Hoppas ni får en underbar vecka i mösseberg, glad att din boksyster fick åka!!
Stor kram från din boksysters kompis Jennie

Anonym sa...

åååååh vad det låter bra, jag är glad för din skull , ta vara på tiden å njut, Doris å jag har promenerat 2 tim., lekt med andra hundar, jagat änder och badat fötterna idag, såg dom nya krukorna idag kul att se när dom lyser, nu är det läggdags för imorgon ska Doris å mormor ut på långpromenad igen, ha det så bra, bamsekram från mamma