torsdag 25 september 2008

Bad.

Ännu en härlig morgon att vakna till. Lasse hade sovmorgon så vi gick på Dorisrunda tillsammans. Trevligt att få sällskap och mysigt att gå och kramas lite.

Några timmar att fördriva innan alla var hemma igen.

Trots att solen har stått i zenit hela dagen och temperaturen legat på +22 C så åkte vi till Softa för att ta upp henne ur vattnet för ett stilla liv på land. Det är alltid lika vemodigt. Jag är verkligen så glad att vi har Softa, som givit oss så många underbara dagar på sjön. Vad skulle vi gjort utan henne?

När vi närmade oss vattnet blev Doris badsugen (och törstig) och simmade runt lite innan hon tog sig upp på bryggan. När Adam och Alva såg Doris i vattnet blev de badsugna, slängde av sig kläderna och tog sig ett dopp. My god, 25 september!

När vi skulle åka därifrån kräktes Doris i bilen tre gånger. Det blev väldigt kladdigt. Hon fortsatte när vi kommit hem men trots det blev det pizza till middag...

Efter maten var det läxläsning, duschning och mys framför Idol innan barnen gick och la sig.

Jag är lite bättre i ansiktet och lite bättre i magen. Alltid något! Annars har jag nog en liten svacka just nu när jag är lite neggo. Vågar inte riktigt tro på min medicin innan jag sett något resultat av den, tror bara att det blir värre och värre. Har lite ont i levern också. Det känns lite olustigt.

Dagens måste: Kräkpåsar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar ha haft en väldigt mysig dag. Skickar lite peppning ändå!

Kram
C - anonym läsare av din blogg

Fyrfotingarna sa...

Jag hittade till din chokladask nu ikväll, fastnade i dina ord och började läsa baklänges. Ja eller från början kanske det heter. Jag kommer tillbaka, för dina ord vill jag läsa. Har både gråtit och skrattat genom inläggen. SÅ stark du är som orkar med allt som händer i ditt liv och samtidigt kommer glädjen och skiner igenom i dina ord. Jag skickar styrka från mig, och hoppas att det kan fungera så.

Mvh
Caisa

Anonym sa...

ja visst hade det varit skönt att ta en tur till med båten igår, det såg ju sååå skönt ut på fjärden, å så varmt oxå...... tråkigt att Doris blev dålig, kan hon ha fått i sig något av "plastklumpen" hon bet på ??? hoppas att hon är bättre, hoppas nu att ni får en bra helg alla 5 så hörs vi snart, varm kram // mamma