lördag 23 augusti 2008

Resfeber.

Ja, nu är hon då lämnad. Vårt djur. Doris.
I dag har vi har åkt tur och retur till Arkösund för att lämna Doris på hennes "semesterhem". Hon märkte redan i morse när vi började att plocka ihop hennes hundsaker att nu "är det något mysko på gång". Hon och jag gick på promenad och sen blev vi upplockade av Lasse. Under hela promenaden stannade hon och ville vända om hemåt. Hon som annars brukar trippa fram med pigga uppåtstående öron, alltid på G.

Men när vi väl kom fram blev hon så glad, och det känns så skönt att lämna henne hos några vi vet hon kommer att få det bra hos.

(Men när vi kom hem igen var det så tomt och tyst utan henne.)

Det var allt annat än tomt och tyst i huset när vi kom hem, för Adam hade stereon på, på högsta volym medan han satt vid datorn och surfade. Och förmodligen hade han gått igenom alla köksskåp efter något förbjudet ätbart... men jag är smartare... jag har gömt godsakerna.

Alva var på disco och skulle hämtas upp vid åtta.

När vi var fulltaliga (människor räknat) så började den stora packningen... Och minsann om det inte känns lite pirrigt i magen!

Dagens måste: Hela resväskor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Doris får det säkert bra hos sina tillfälliga föräldrar.. å när ni kom hem var det som ett mindre disco med andra ord som det ska vara när man har tonårsbarn.. du har väl inte glömt ?????? här är det inte så mycket disco nu för tiden, men en o annan dansbandslåt hör man ibland å de e´inte dumt det heller... imorgon lyfter planet å vi är nog lite "avis" men vi tycker oxå att ni är väl värda en skön vecka på Rhodos å hoppas att ni får det riktigt bra, "taxin" till Arlanda kör fram imorgon e.m. vi ses, reskramar från ma o pa

Anonym sa...

Hej!! nu litar jag på dej att du får med Sabina på en liten samm blogg!! Väntar med stor nyfikenhet på vad ni kommer att hitta på för bus..För kul vet jag att ni kommer att ha för med Sabina har man alltid kul!!! Ha det så bäst!! Kram Lotta

Anonym sa...

Nu drar vi......
Yieppie // boksyster