måndag 11 augusti 2008

Evenemang.

Hjärtundersökningen kan bockas av. Det gick bra men inga undersökningar är speciellt roliga. Svaret får jag av dr Lidbrink på måndag.

Sedan jag och Lasse blev ett par (för snart sex år sedan faktiskt, vad tiden går!) så har vårt mål varit att göra minst en kulturell sak i månaden. Vi vill, som jag skrivit tidigare, ta vara på tiden, uppleva saker och ha roligt tillsammans. Införskaffandet av vårt kära djur Doris har dock satt vissa käppar i hjulet för den saken, för man ska inte lämna hundar ensamma för mycket och det känns heller inte bra att göra det.
Men nu har hon blivit lite större och klarar av att vara själv en stund om vi skulle vilja roa oss några timmar. Och det vill vi...

Inplanerat är:
September - Stevie Wonder på Globen.
Oktober - The Producers på Chinateatern.
November - Julkonsert i Globen.
December -
Januari - Champions of Rock i Norrköping.

Som du ser är december tom, och vi tar tacksamt emot eventuella förslag (eller inbjudningar från er i bekantskapskretsen som är lite av stjärnor själva...).

Dagens tanke går till allas vår Drutten - Agneta Bolme Börjefors. Ännu en syster som inte klarade kampen mot cancern. R I P.

1 kommentar:

Anonym sa...

skönt att det gick bra på sjkh. idag , hoppas nu att svaret oxå blir bra, Pa hittade en lösning för siffrorna på garagedörrarna,vi får visa det vid nästa "träff" ha det så bra tills dess, KRAMAR fr. Ma o Pa