söndag 24 augusti 2008

Mot Arlanda.

Väskorna står sprängfyllda vid ytterdörren och vi är taggade till tusen. Allt är fixat här hemma, blommorna vattnade, sladdar urdragna och timerar(?) till lamporna inkopplade.
Jag måste erkänna att jag har varit tvungen att stressbajsa ett par gånger. Är jag den enda som funkar så, att man blir bajsnödig när det är lite mycket eller när man är orolig eller nervös?

Sen har vi det här med bloggandet... Jag lovar, dyrt och heligt, att jag ska göra allt som står i min makt för att försöka komma över en dator för att uppdatera er om läget på Rhodos. Antal kallsupar i poolen, eventuella turistmagar, flirter med strandraggare och innehållet i våra semestergräl. Ni vet väl vid det här laget att jag inte utelämnar er någon viktig information.

Under tiden får ni roa er med en ny enkät... Lycka till kära läsare och på återläsande!

2 kommentarer:

Anonym sa...

det låter jätteskönt att ni just är på väg... hoppas nu bara att ni hittar nå´t internetcafé så vi får en fullständig rapport om läget, vill gärna höra vad ett semestergräl kan handla om ( förmodligen nå´n struntsak typ om vi ska ligga vid poolen eller gå till stranden) försök att undvika såna bagateller, satsa på att bara ha MYSIGT å det tror jag faktiskt det blir, stor Grekkram från mamma

Anonym sa...

Trevlig resa! /Emma