måndag 25 augusti 2008

Fran Rhodos.

Hej alla. Jag har hittat en dator... Men det blir nog bara ett inlagg harifran for det har var krangligt.
For att halla er uppdaterade: Flygresan gick bra, forutom ett askovader over Ungern, da det hoppade nat forskrackligt i planet. Men piloten (som forovrigt var Ingemar Bergmans son Ingemar Bergman!)tog oss sakert ner. Fran planet till ankomsthallen korde en buss in i var , men det gick bra. Nar vi vantade pa vara vaskor sa stod barnen precis vid bandet dar det borjar, och plotsligt kommer en grek pa alla fyra akande pa bandet... Mycket overraskande.

Vi bor jattebra i hyfsade lagenheter PA stranden.

Boksyster har badat trots forbud. Och atit en larv som trillade ner fran tradet vi lag under.

Vi har satsat pa att oka med ett kilo per dag den har veckan, och det kommer inte att bli nagra problem. For vi ater hela tiden.

Vi ar roda i ansiktet allihopa. Ingen har diarre an.

Inga semestergral annu.

Dagens maste: All inclusive.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heja kära snygga kvinnor, som jag inte känner - men känner ändå - lite - för jag tänker på er ofta -och tycker att ni är helt djävla makalösa!

Ha det helt underbart!

önskar Magdalena

Anonym sa...

underbart att höra att ni har det så bra... även om jag just fick en rapport per telefon... vi glädjs med er å hoppas att ni kan ta vara på veckan å ladda inför hösten, måste oxå erkänna att vi är lite "avis" på er, får väl försöka ragga nå´n som vill skriva en bok om ett " grånande par i 60-årsåldern " kramar från Ma o Pa

Anonym sa...

Hahaha, kan se greken & förvånade miner framför mig :-D Kul att höra att ni har det bra, hemma är det jättemörkt jättetidigt & jätte-o-somrigt, så längta inte hem! & så en jättekram, Carro C