fredag 8 augusti 2008

Flygkrasch.

Usch, något hemskt har just hänt.

Vi var på väg på en promenad med Doris och hade kommit en liten bit från vårt hus när jag ser ett vingligt och väldigt lågtflygande flygplan. Området där vi bor ligger rätt högt och jag sa till Lasse att det stryker nästan taken på husen. Vi stannade upp för att titta men det fortsatte och vi med. Det gick väl ca fem minuter och sedan började det att höras sirener överallt.

Vi blev väldigt oroliga och illa till mods för vi förstod vad som hänt. Men var? Hur långt kom det? Jag började tänka på barnen som bor en bit ifrån oss i den riktning planet var på väg mot. Det bara snurrar runt i huvudet när man ser en sådan här sak. Blir nog lite chockad.

Vi styrde promenaden mot det håll planet flög åt och snart såg vi en svart rökpelare stiga mot himmelen. Vi bara rös. Hur kände sig människorna i planet just när de flög över oss? De måste ha förstått vad som var på väg att hända. Såg de oss stå på säker mark och titta upp på dem? Jag är helt övertygad om att de i så fall hade velat byta med oss ( så som jag vill byta med alla er friska!).

Nu ville vi bara komma hem för att få reda på var, varför och hur?

Det hade kraschat ungefär en kilometer från oss och alla fyra hade själva tagit sig ur planet...

Och så gick de och köpte en lott och levde lyckliga i alla sina dar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det konstigt att planet störtade i närheten av platsen där ett plan störtade 1976 (då var det förvisso ett stort plan som störtade och ingen som överlevde).

Önskar att du, precis som människorna i det lilla planet, bara kunde "kliva ut" och leva lycklig och bekymmersfri i alla dina dagar.

Kramizar