onsdag 25 mars 2009

Tom.

Pirret i magen har förvandlats till värk. Det värker i hela kroppen. Jag vill inte vara med längre. Vill bara vara ledsen men det finns inga tårar kvar. Kramar mitt Miracles-smycke så hårt jag kan. Försöker att känna trösten från Lasses händer och kloka ord.
Får ingen ro i kroppen förrän jag träffat min Dossyster. Måste hinna. Blir så orolig. Vi skulle ju fira den fina boken tillsammans på mitt bokmingel i morgon.

Fan, jävla sjukdom!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh lilla Sabina. Faan. Tänker så på er båda. Fula fula djävla sjukdom! Gläds iallafall då Stellan - som ju har samma sjukdom som Sabina - också nu ska gå igenom den behandling som vi hoppas att Sabina når. Kram Ulrica - kan bara försöka förstå hur jobbigt du har det nu. Be strong och bryt ihop mellan varven. Varm hälsning.

Anonym sa...

Jag förstår att du har det jätte jobbigt nu Ulrica. Din underbara dossyster som har blivit så dålig, och samtidigt så kämpar du med ditt. Mina tankar går till dig och din familj och till Sabina och hennes familj. Skickar värmande vitt ljus. Miljoner styrkekramar från Karin

Anonym sa...

Ja DJvla Skitsjukdom!!!!
Förstår det är jobbigt nu, Sabina som är så nära Behandligen i Uppsala-måtte hon orka hålla ut!
Ha det så bra du kan!

//En trogen bloggläsare

Anonym sa...

Läser alltid både din och Sabinas blogg, 2 starka & underbara kvinnor som har drabbats utav denna skitsjukdom....det är inte rätt, ingen ska behöva gå igenom det ni gör nu, Tänker på er. Mvh.Marie

Anonym sa...

Läser också både din och Sabinas blogg troget. Miste själv min bästa väninna i ful-jävla-sjukdomen för några år sedan så jag känner igen mycket av vad ni går igenom, från olika perspektiv. Nu ber jag till högre makter att det ska gå så bra som det kan på alla plan för er båda. Förstår om dagarna just nu känns oerhört jobbiga för dig, i dubbel bemärkelse. Och jag kan bara tänka på er och hoppas..

Anonym sa...

Vad är det för fint smycke du pratar om. ??
Skulle kanske behöva ett själv !!
Lycka till.

Fresia sa...

Kära Ulrika
Förstår din ångest, verkligen.
Hoppas du kunde koppla av lite ikväll iaf. Du kommer att hinna träffa Sabina, krigarprinsesan...
Varm kram