onsdag 4 mars 2009

Onsdag.

Efter jag kört Lasse till jobbet i morse åkte jag hem och åt frukost. Jag hade tänkt att sitta där länge med en mindre kontinentalfrukost och DN, men det tyckte inte den lilla Dos som med sin grävskopa hade bestämt sig för att gräva precis utanför fönstret. Han satt i höjd med mig och min frukost och det var ett herrans liv så jag åt en snabbfrukost och vek lite tvätt innan jag tog Wembley till terapin på Radiumhemmet.
Det känns bra att prata med psykoterapeuten som får mig att tänka på ett annat sätt och som förklarar att det är normalt att känna som jag gör. Idag fick hon mig att stå och skälla och svära åt en tom stol...! Det kändes helt crazy men det var skönt att få avreagera sig lite.

När jag skällt färdigt på stolen åkte jag till Barkarby Outlet, Plantagen och Ikea. Jag köpte en ny grön växt till badrummet, orkidéjord och ljus. Sedan fick jag bråttom till Alvas skola eftersom jag lovat att köra henne och lite saker hem till hennes pappa. Det var kul att se henne så brun och glad (hon muttrade bara litegrann).

Det stör mig att jag börjar känna av min rygg, jag vill inte bli påmind om snyltgästerna som huserar där.

Under tiden Lasse och min lillebror är på plask och lek så funderar jag på att beta av några telefonsamtal.

Doris är en blandras mellan Shih-tzu, Lhasa apso, Papillon och Yorkshireterrier. Men vi tycker om henne ändå...

5 kommentarer:

Helena sa...

Ja, det hade varit en syn.... En människa som står och skäller allt hon orkar på en stol! Men det kanske är sunt? Att få ut saker och ting! Även om det drabbar en stackars möbel. Er Doris är väldigt söt tycker jag. Många av de absolut trevligaste hundarna jag stött på är blandisar av olika slag. Är alls ingen hejare på hundar, men jag inbillar mig att de inte är så sönderavlade som många renrasiga doggys är!
Fortsätt kämpa mot dina snyltgäster! Jag tycker att du verkar vara helt fantastiskt strong! Kramar

Anonym sa...

Heja terapeuter. :D Det där med stolen ska jag nog testa själv. Det låter faktiskt himla bra.

Okej, då förstår jag hur hon (Doris) har blivit så himla söt! En massa fina saker blandade. Klappa henne från mig!

/Cattis

Yvonne sa...

Tur du inte fortsatte skälla på Ikeas möbelavdelning...det kanske inte hade hjälpt att säga att "min terapeut rekommenderar det här!"
Såna där fyrvägskorsningar brukar bli de sötaste och bästa!
Många hälsningar...

Kockis. sa...

Hej Ulrica.
Måste fåga dig om ni möjligen köpt Doris i Bålsta?
Ta hand om dig Kram Kockis

Kockis. sa...

Jag vet för vi köpte hennes bror Gizmo (den vita valpen)kände igen Doris på valpbilden, raserna och att hon blev ett år den 7:e september *L* Du har rätt världen är bra liten.
Kram Kockis