torsdag 26 mars 2009

Bok/våffel mingel.

Vilken fantastisk kväll!!! Så lyckad och så trevlig!!!!

Så många människor, 50 stycken, för att fira boken (och mig)!
Det var familj, släkt, vänner, vänners föräldrar, föräldrars vänner, Mössebergskompisar (från två olika tillfällen!), okända bloggläsare (nu kända!), kollegor, barnens lärare, min frisör och vår vigselpräst. Jag hoppas jag inte glömt någon.

Det åts våfflor och minglades så det stod härliga till. Jag försökte prata lite med alla men det var ändå svårt att räcka till. Kvällen avslutades med ett fantastiskt framträdande av gruppen Harebra och Lasses låt han gjort till mig. Det var nog fler än jag som blev tårögda.

Jag vill också tacka för alla fina tänkvärda kort, underbara blombuketter, vackra orkidéer, goda chokladaskar, exklusiv sylt och chokladpolkagrisar, kortetuiet och Trisslotten!

Vad står det egentligen på chokladbitarna?

Kvällens stora överraskning stod min syster för när hon plötsligt, när vi är på väg till lokalen, står utmed gatan och vill ha skjuts. Hon ville överraska genom att komma ända från Öland!

På väg hem ringde jag för att höra hur Dossyster mådde. Hon hade just slumrat till och jag och de som var hos henne kom överens om att jag ska komma i morgonbitti i stället. Hoppas att hon inte blir besviken på mig, jag som lovat att komma. Tänk om hon väntat på mig? På sin våffla? Hur ska man veta när/om man gör rätt?

Det är många känslor som samsas i kroppen nu, lycka, glädje, trötthet, sorg, ovisshet och osäkerhet.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en trevlig och känslofylld kväll, vi kan bara konstatera att vi har en OTROLIGT FIN DOTTER som orkar ställa till med detta kalas, som säkert var lika uppskattat av alla närvarande, trots sin sjukdom och därutöver ledsamheten med Sabina. Även om anledningen till denna sammankomst är MÖRK så var dock stämningnen LJUS, och gick i KÄRLEKENS tecken även i musiken. Massor med KÄRLEK till Dej från Mamma o Pappa

Anonym sa...

Åh vilket fint inlägg av dina föräldrar!! Ville bara säga att du verkar så full av energi & kraft, att orka ordna en sån tillställning är allt bra jobbat! Kul att det blev så lyckat & stor uppslutning. Sabina blir säkert gladare av att se dig imorgon istället! Då kan du berätta allt för henne.
Ha det så bra du kan!
//En trogen bloggläsare

Anonym sa...

Vilken underbar kväll Ulrica! Tack för allt du hade ordnat med. Mitt i allt det svåra som du går igenom så lyckas du få oss andra att känna din värme och kärlek. Att du kommer klara kampen det är jag helt övertygad om. Du har en sådan fenomenal kämparanda och den kommer att hjälpa dig.

Tusen styrkekramar till dig!

Anonym sa...

Vad glad jag blir när jag läser att du hade en lyckad kväll!

Fint av dig att tänka på Sabina så mycket också.

Anonym sa...

Synd att vi inte kunde vara med denna trevliga kväll. Tänkte på Dig och Din familj till tonerna av Christer Sjögren.Boken fick vi igår. Vilken jättefin bok ni har åstadkommit.
Vilken kämparanda.
Önskar Dig all lycka framöver.
Kram från Linköping

Anonym sa...

Tack för en mycket trevlig och helt fantastisk kväll. Det var jättetrevligt trots det jobbiga som finns i bakgrunden. Som vanligt lyckas du med det mesta. Du är otrolig!
Massor med kramar till Dej och hela familjen från Gun och Janne

Anonym sa...

Tack för en mycket trevlig kväll! Vilka fin familj och underbara vänner du har. Tack för att även vi okända bloggläsare fick delta och mötas av din värme. Har nu sträckläst boken. Den är otroligt gripande och bilderna berör djupt ner i själen. Tack än en gång!
Kram Angelica

Anonym sa...

Åh vad kul att höra att det blev så lyckat. Trevlig helg Ulrica och hälsa dossyster, kämpen Sabina från bloggläsaren Karin. varma hälsningar och styrkekramar /karin

Anonym sa...

Vad roligt att läsa om din lyckade kväll, det är du mer än värd! Jag hade gärna kommit om jag kunnat. Jag kommer definitivt köpa boken.
Önskar dig en fin dag. Tänker både på dig och Sabina.

Stor Kram!

Ria:s sa...

Vad bra att du fick ett sånt fint bokmingel. Det var du verkligen värd. Det är jätteroligt att titta på bilderna och se hur vacker och strålande glad du ser ut.
Idag kom mitt ex av boken och jag har bläddrat i den och hoppas få tid mellan valprastningar att kunna börja läsa i den ikväll.
Hoppas ni får en trevlig helg..Jag fortsätter hålla tummarna både för dej, Sabina och alla andra svårt sjuka.. Många kramar/R

Anonym sa...

sitHej Ulrica! Glad att ni fick ett så lyckat bokmingel - och att du fick böckerna i tid. Själv väntar jag fortfarande på böckerna jag beställt (postas idag sa förlaget).

Beundrar er alla tre i boken - så olika men ändå också lika och så mycket gemensamt. Så mycket kärlek - och hur ni trots er egen jobbiga situation uppmuntrar och stöttar varandra och även er omgivning.

GUD VÄLSIGNE ER OCH DET NI GJORT OCH GÖR!
önskar Hannes svärfar

Fejdan sa...

Boken är oerhört vacker och gripande. Och viktigt.

Tack för att ni har gjort den möjlig.


Varma kramar Tina

Jonna sa...

Fick boken idag, har redan läst igenom den, kunde inte slita mig, vilka otroligt starka människor det finns. Jag får världen energikraft av er 3 superkvinnor! KRAMAR OM!

Anonym sa...

Hej Ulrica. En bloggläsare som inte skrivit här tidigare. Jag har följt dig Sabina och Hannas blogg länge. Det mod och den livsglädje som DU/ni visar är beundransvärd. Dom bekymmer jag kan tyckas ha blir små och betydelselösa och ni har lärt mig att uppskatta dagen.
Idag har jag fått hem den fina boken och har sträckläst den.

Hoppas Din och dossysters enorma kamp ger resultat snart.

Kram från Cybervärlden

Anonym sa...

Tack Lulle för en fantastisk kväll! Du är verkligen otrolig som fixar och ordnar en så mysig sammankomst, tack för goda våfflor och härlig stämning. Du är topppen.
Kram Mulla

Anonym sa...

Boken är beställd nu :-)
Är övertygad om att jag kommer sträckläsa boken, även om jag borde studera istället.. Läser till läkare - och drömmer om att en dag hjälpa personer som lider av sjukdom såsom du och Sabina.

Jag hoppas att du har en bra dag idag!

Anonym sa...

Hej du underbara Ulrica, jag har idag köpt och läst hela Er fina, ärliga och helt fantastiska bok, jättefina bilder och en så ärlig och känslosamm bok samtidigt med all Er glädje som Ni ändå har kvar, Ni är i mina "ögon" riktiga kämpar och helt beundransvärda människor. Många Kramar från Eva

Anonym sa...

Vad härligt att kvällen blev lyckad trots de mörka moln som finns. Trevlig helg!

Anonym sa...

Hej, vad glad jag blir att du är nöjd med din kväll, men du verkar ju också vara en fena på att ordna trevliga sammankomster av olika slag.
Beställde er bok och fick den i dag. Jag har läst en del och berörs lika mycket av den kärlek , livsglädje, humor, ödmjukhet, och glädje boken förmedlar som jag också berörs av hur orättvist det är att ni tre fina människor fick canser och hur ni måste kämpa för att överleva och att en av er inte finns här längre. Boken är viktig på många sätt, jag ska verkligen tipsa alla jag kan om den.
DEt är så mycket jag skulle vilja säga så det jag skrivit kanske låter konstigt .Jag önskar dig en trevlig kväll.
Hälsningar Ulrica

Anonym sa...

Följer din och sabinas blogg,har aldrig någonsin varit så engarerad i folk jag aldrig har träffat
Boken kom i dag och är redan läst
Jag känner så för er och era familjer jävla skitcancer

Anonym sa...

Har just precis läst eran bok! Fick den i dag! Vilken enorm styrka ni ändå måste besitta trots all ångest. Jag beundrar så ert mod! Undrar åxå hur det går för Hannes syster som åxå blev sjuk. /STOR kram

Anonym sa...

Hej tack för att du vill dela med dig av ditt liv.Fick boken i brevlådan idag och redan läst ut den.

Anonym sa...

Ulrica, otroligt roligt att träffa dig, Lasse och dina barn! Det var aldeles för länge sedan. Du hade ordnat det jättefint med bokminglet. Du är en toppentjej!!
Många, många kramar till dig och familjen från kusin Sanna

Anonym sa...

Vad roligt att läsa att allt gick bra, fick er bok på posten i dag och jag har redan börjat läsa den. Följer era bloggar dagligen.

Ha en skön helg!!

Anonym sa...

Hejsan!
Jag köpte boken för 2 dagar sedan och läste den ifrån pärm till pärm på en gång! Måste bara säga att det är såå gripande men så otroligt starkt att medvärka!
Elin

Anonym sa...

Hej Ulrica. Tack för i torsdags, det var så härligt att träffa dig, din familj och dina vänner. Du är helt fantastisk och positiv trots allt du går igenom. Många varma kramar från kusin Erika