fredag 13 mars 2009

Kryssning.

Vi har haft ett härligt dygn på Östersjön, god mat, bra underhållning, trevligt sällskap och en fantastisk utsikt över en vintrig skärgård.

Men innan vi hamnade på m/s Cinderella fick jag behandling på Radiumhemmet, som givetvis drog ut på tiden när vi redan innan hade lite tight tidsschema.

Under tiden jag fick mitt cellgift fick Lasse ensam besöka Dossyster, som låg och väntade på operation på KS, och överlämna en "tröstekaka".

Väl hemma igen hann vi precis packa ner lite kläder (men vi glömde tandkrämen!) innan Pa skjutsade oss till båten och Ostfamiljen som redan hunnit dit och hämtat ut biljetterna.

Eftersom min kompis (fru Ost) fyllde år såg jag min chans att få fira henne genom att bjuda dem på resan. Jag kom lindrigt undan från paketletande och dessutom är det ju trots allt jag som dyrkar E-type och de var rara och följde med.


Vi bodde bredvid varandra i fina hytter med fönster. Åt en härlig buffémiddag vid ett bord med sjöutsikt. Tog en drink i pianobaren, men tyvärr envisades pianisten med att sjunga till och det hade inte behövts!

Så, klockan halv tolv var det dax för E-types uppträdande, han är väl inte heller den bästa sångare man hört, men åh så charmig!

Frukosten dagen efter var även den som buffé och vi satt länge och åt för att sedan gå ett varv (eller två!) på taxfreen och därefter bänka oss framför karaokeunderhållningen som bjöd på skiftande kvalitet.


När vi kom tillbaka till Stadsgårdskajen stod Pa där och väntade på att skjutsa oss hem igen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så passande med Cheese Doodles påse i handen, på vad jag antar är Herr Ost?!:) Måste bara säga att jag tycker du alltid har så glada ögon på alla kort! Det är härligt att se och säkert nog så viktigt i allt jobbigt-att kunna ha nära till skrattet! (sen kanske det oxå hjälpte till med att titta/lyssna på Etype-tycker oxå han verkar vara en hyvvens man!)
Ha d så bra du kan!

//En Trogen bloggläsare

Anonym sa...

Det lät som en väldigt trevlig kryssning.

Anonym sa...

Följer både din och "din boksysters" blogg. Men nu har det varit tomt på båda sidorna i några dagar.. Hoppas att allt är bra med er båda!

Anonym sa...

Jag följer också er båda. Blir dock lite orolig när jag inte hört nåt från er på ett tag. Såklart förstår jag om ni inte orkar skriva varje dag. Miljoner kramar till er. /Linda

Anonym sa...

Kul att se att många kunde ta en tur med Cinderella....själv hade jag oxå önskat att jag hade haft råd att åka, men då jag bor utanför Malmö kostar det ju en peng att ta sig upp till Storstaden Stockholm. Hade så gärna velat se Martin live ige, för det suger i min E-type tarm må jag då säga.....Kram från Carin E-type special agent south.....Det e alltså jag som håller i bloggen på http://etype.blogg.se