söndag 2 november 2008

Minisemester.





Helt oväntat kom Adam och Alva till oss redan i fredagsmorse. Lasse och jag hade sedan tidigare bestämt oss för att åka och hälsa på hans syster i närheten av Arkösund från fredag till lördag, så barnen fick packa ner lite saker och följa med.

Vi hade två härliga dagar där. Det var kallt men solen sken på vår promenad ner till vattnet. Tyvärr var det jaktsäsong i området så det sprang omkring skällande hundar och skjutglada jägare i skogen där vi tänkt att släppa Doris lös. Hon tog sig för övrigt ett dopp i havet. Burr vad kallt!
Vi åt god mat, tittade på Idol, åt godsaker (de hade köpt en Aladdin så att jag skulle få alla körsbär i likör), spelade spel och hade väldigt trevligt. Alva gjorde en pumpa läskig och fin och den fick stå och lysa på trappen. Lasse och Adam spelade Psp i brist på den vanliga datorn och dess spel.

Vi sov i Lillstugan och det är så mysigt att sova allihopa tillsammans på liten yta tyckte barnen som ville vara kvar en hel vecka någongång.

Vi var bjudna på kalas i Älvnäs på lördagskvällen så vi åkte direkt från Arkösund dit. Det var en barndomskamrat till Lasse som fyllde år (det var han som förgyllde Lasses kalas med Berts fräckisbok!) och han bjöd som vanligt på fantastisk mat i mängder.

Det har varit två intensiva dagar och jag känner att jag har lite svårt att "hänga med" när det händer så mycket. Men det kanske friska också har.
Jag har dessutom haft en diarré som inte har velat ge med sig trots tabletter och det gör mig lite orolig. Har jag cancer i magen nu också? Fan, vad trött jag är på att vara så här orolig och ha sådan ångest över att det kanske har spridit sig.

1 kommentar:

Anne sa...

Goody goody, det gäller att passa på...
Hoppas att ni sparar allt göttigt djupt i själen. Allt som stärker är bra, alltså även en liten stänkare i kaffet!!
Kramar