tisdag 11 november 2008

Oförändrat.

Tjo och tjim i stugorna! Här hemma dansar romrussin med körsbär i likör. Vid lunch fick Lasse det fruktansvärda/efterlängtade samtalet från Radiumhemmet och svaret på min DT.
Läget är oförändrat! Vilket betyder att tumörerna inte blivit större eller spritt sig till andra organ, man kunde ana en eventuell minskning av tumörerna i levern som tyder på att tabletterna gör vad de ska. Och jag kommer att glädjas över både utslag i ansiktet och diarré i fortsättningen!
Däremot kommer Lasse aldrig mer åta sig uppdraget att motta besked via telefon i framtiden. Finns det någon som anmäler sig frivilligt att göra det åt honom?

Jag hade Boksyster på besök när jag i min tur fick beskedet, och det kändes skönt att ha henne här att kramas med. Lite senare gick vi till Vällingby för att träffa Pastorn för samtal om stort och smått.

Ikväll ska vi bara vara lyckliga och ägna oss åt varandra...

Dagens måste: Gratulationer.

14 kommentarer:

Anonym sa...

gud såååååå härligt att höra,fortsätter att hålla tummarna för dig , att allt fortsätter i samma riktning framöver. många grattis kramar linda (en trogen läsare)

Anonym sa...

Såååå härligt och sååå rätt!! Vi ses snart igen! Kramiz

Anonym sa...

hoppas att du förstår vad vi känner ikväll !!!!! läste på nå´n bergvägg nånstans " Gud hör bön " kan det stämma ?????? STÖRSTA KRAMEN till er från Ma o Pa

Anonym sa...

YES!!! Vad skönt att höra!!
Jag är såå glad för din/er skull!
Kraaaaam!

/Anneli

Kockis. sa...

VAD HÄÄÄÄRLIGT!

*hoppar glädjeskutt och kramar om*

Anonym sa...

Hej!
Jag är en av de superhemliga besökarna... som ramlade in på din blogg via en slump, och som fastnat. Vill bara säga grattis till det glada beskedet! Du är såååå bra! Och så vill jag säga att du är en fantastisk bloggare!
Kram Malin

Anonym sa...

HÄRLIGT, HÄRLIGT!!!! Man blir så glad. Försökte ringa dig igår eftermiddag. Jag gör ett försök i eftermiddag igen.
BAMSEKRAMAR från två i Kallhäll

Emma S sa...

Det var ett riktigt härligt besked.

Många kramar till dig och familjen från Emma

Anonym sa...

Här kommer GRATULATIONER från mig!
Blir jätteglad att det var så positivt. Härligt!

Kram! // Titti

Anonym sa...

Gud va skönt!!!Härligt att allt det går åt rätt håll!!

Fira som fan!!!

Kramar
Malin

Anonym sa...

HJÄRTLIGT GRATTIS! JAG KAN TÄNKA MIG VILKEN LÄTTNAD DET ÄR FÖR DIG OCH DINA NÄRA OCH KÄRA. JAG HÅLLER PÅ OCH BER OCH BÖNAR ATT DIN BOKSYSTER SOM ÄR MIN DOTTER FÅR LIKA POSITIV BESKED NÄR DET NU BLIR. NI BÅDA KÄMPAR SÅ MYCKET OCH ÄR VÄRDA BARA GLÄDJANDE NYHETER FRÅN ERA LÄKARE!
KRAM BOKSYSTERS MAMMA

Anonym sa...

:)
Jättekram från Henrik

Anonym sa...

JoB i Linköping gratulerar till det positiva beskedet.
Vi gläds med Dig och familjen.
Fortsätt planera framåt.
Kramar Faster o Farbror

Anonym sa...

Åååh, vad underbart det var att höra det!!! Har tänkt mycket på er. Vad duktig du är på att blogga - jag blir helt imponerad av det oxå!! Fick nyss nys om att du bloggar (jag har lite dålig koll på sådana här saker, men nu ska jag börja bli bloggläsare :-)
Massor av kramar till dig och familjen
/Susanne S (tidigare F :-)