lördag 29 november 2008

Fredagsmiddag.



Måste börja med att berätta att de ringde från sjukhuset igår eftermiddag för att tala om att mitt bilirubinvärde sjunkit till två punkter över normala värden, vilket är jättebra på så kort tid. Bra jobbat kroppen! Nu blev det en ännu ljusare första advent...

Vi hade en väldigt trevlig fredagskväll (som hade kunnat sluta med katastrof när kassen som gästerna bar maten i gick sönder ute på gatan...) som började med att vi smakade på Blossa 08 (som skulle smaka blåbär, men i vår flaska fanns inte någon sådan smaktillsats!) innan vi satte oss till bords och avnjöt en krämig fisksoppa med räkor och saffran (det är ju snart jul). Väldigt god kan jag meddela. Lite senare åt vi min kladdkaka med mintsmak och grädde.

Samtalet under middagen behandlade både fenomenet "samlande" av alla det slag och räkors bajsränna vara eller icke vara. Jag chockerade genom att avslöja att jag gärna äter HELA räkan, med bajsränna. Ostälskaren tyckte då att han rensat räkorna extra noga, med tanke på min misstänkta känslighet, helt i onödan!

Även denna gång vann Lasse när vi spelade spel. Ett skäl som något att plocka fram ett spel nästa gång vi ses, för vi vill ju också ha chansen att vinna någongång...



Doris var väldigt gullig med bebisen som låg på golvet och luftade stjärten och sprattlade inbjudande. Men hon la sig bara nära och slickade lite försiktigt på huvudet när jag inte sagt NEJ på ett tag. Det var fint att se deras samspel trots att ingen av dem kan prata.

Inga kommentarer: