onsdag 1 oktober 2008

Svar.

Idag hade jag tid hos min läkare för att diskutera biverkningar, fortsatt behandling och lämna ifrån mig lite blod. Biverkningarna vill inte ge med sig utan ökar hela tiden. Det som är värst just nu (om ni orkar läsa) är diarré, illamående, trötthet (på dagarna), ryggvärk och sömnproblem. Ryggvärken och sömnproblemen har kommit smygande de senaste dagarna, men de tilltar för varje dag som går. Skit jobbigt!

Jag har varit ordentligt orolig för blodprovssvaren eftersom de har varit dåliga (dvs förhöjda levervärden) de tre sista gångerna jag lämnat blod.
Men idag var det bra svar... de hade sjunkit igen till normala värden (utan stjärna efter). Jag känner mig så lättad och glad! Vill ta hela världen i famn!

Det beslutades även att jag ska stå ut med biverkningarna till nästa utvärdering, som blir i början av november. Då tar vi ett nytt beslut angående min medicin. Jag hoppas/vill/tror att mina tabletter har gjort det som är deras uppgift i levern tills dess.

Men idag är jag så oerhört glad för min och Boksysters skull som har fått positiva besked!
Grattis till oss och en kram...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är oxå glad för våran skull...som sagt vi har en realese att se fram emot....men på fredag firar vi lite!!! Kramiz

Anonym sa...

Vansinnigt stora kramar till dig Ulrica. Det du känner idag kan nog ingen fatta!
Fortsätt så här!

Bok- occh kuratorSara

Anonym sa...

Hej,jobbigt med dina biverkningar, själv är jag inne på en cellgiftsvecka med illamående, skönt att dina blodprov såg ok ut själv var jag och fick svar förra onsdagen och dom har inte ökat nåt o på lungan hade en tumör gått ner från 1,2cm till 0,6cm så man får väl se det som positivt men man vill så gärna att det ska se ännu bättre ut, som sagt det vi går igenom med mediciner m biverknigar m.m är det ingen som kan förstå om man inte varit med om det själv, vi får kämpa vidare.

Kram Åsa

Anonym sa...

Kämpa på!

Bamse kram till dig
från
Eva E