onsdag 15 oktober 2008

Inspelning.




Med risk för att vara tjatig...så tog jag en morgonpromenad med Doris.

Det blev en lugn dag idag, jag pysslade och fixade här hemma med avbrott endast för att rasta Doris.

Vid fyra stod jag iordninggjord här utanför när Lasse hämtade upp mig för vidare färd mot TV-huset.
Jag hade ordnat biljetter till inspelningen av Fredag hela veckan. Vi har varit på inspelningar förut och tycker att det är roligt att "se bakom kulisserna".
De roligaste skämten är mellan tagningarna kan jag avslöja...

Idag var David Batra och Kristoffer Appelqvist gäster och Bo Kaspers Orkester spelade, även TV-kocken Melker Andersson var där. David Hellenius och Peter Magnusson som håller i programmet var som vanligt inte kloka, Peter som Stekaren är outstanding.
Vi har haft en lyckad kväll, jag och Lasse.

Jag mår riktigt bra för tillfället (med undantag för värk i levern) och vill bara göra saker (typ renovera...) som jag ligger efter med.
Jag vill också passa på att göra sådana saker som vi gjorde ikväll, nu när hälsan tillåter.

Dagens måste: Applåder.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad glad jag blir varje gång jag läser att du mår bra!
Vill också förnya och renovera. Får väl se vart det blir. Här el. i NZ. Inget besked till oss ännu. "I slutet av nästa vecka" (NU?!) är det dags för visum. Eller icke visum i värsta fall.
Det är roligt att vara med på inspelningar! Själv bodde jag lägligt till när Fame Factory spelades in på "den gamla goda tiden". Kul! Alla programledare är ju för proffsiga. =)

Anonym sa...

Kul att ni kom iväg och helt rätt nu ska vi bara göra må-bra saker!! Vi får väl ta och spana in den stora staden nästa v. Kramiz