söndag 12 oktober 2008

Höströj.



Som sagt, en tidig morgon för Adam och mig eftersom han hade match (de vann mot Umeå med 2-1, Adam gjorde det avgörande målet). Det var en underbar morgon med en sol som bländade mig när jag körde och med Amy Macdonald i stereon på högsta volym. När jag kom hem fortsatte vi med vårt staket, men den här gången det ut mot gatan. Arne (som bodde här innan oss) hade varit nogrann när han satte upp staketet för det var inte helt lätt att få bort.

Under tiden Lasse kämpade med staketet passade jag på att kratta upp grannens löv (vi tog ner vår ek i våras!) som letat sig in på vår tomt. Ingen var gladare än Doris för det. Hon roade sig nämligen med att rufsa runt i mina lövhögar.

Efter en lunchpaus fortsatte vårt arbete, den här gången gick vi lös på garaget. Vi försökte bringa ordning så att utemöblerna, cyklarna och de andra sommar attiraljerna kunde få plats. Jag får nog säga att det lyckades ganska bra, men det är inte på långa vägar färdigt.

Barnen har haft en riktig biohelg med Ma och Pa. Igår såg de Patrik 1,5 och idag Rallybrudar. Gårdagens film fick bäst betyg.

Som avslutning på vår vecka som "kärnfamilj" tände vi en brasa i öppna spisen, kokade te, värmde bullar och hade söndagsmys.

Lasse fick tag på Berts fräckisbok och läste patienters journalanteckningar som på något sätt blivit fel. Vi hade så kul att Adam till slut sa: "Åh nej, nu kommer mamma kissa på sig igen" (det har faktiskt hänt en gång att det kom en skvätt när vi spelade sällskapsspel med några kompisar och jag fick ett hysteriskt skrattanfall).
Jag ska bjuda er på några imorgon, jag lovar...

Den här dagen var ytterligare en körsbär i likör.

Dagens måste: En kratta.

2 kommentarer:

Anonym sa...

tack för att vi fick "låna" barnen en stund..... jag håller med om att " Patrik 1,5 " var bäst.... hoppas nu att vi får njuta av fler liknande fina höstdagar som idag, dagens måste ; STORA godispåsar på bio, laddar nu för ny arbetsvecka, helgerna går alltför fort, Söndagskram från mamma

Anonym sa...

Låter som ni haft en härlig hösthelg! Fler sådana åt folket! =)

Dags igen för en ny vecka, för vår del hoppas jag på att vårt visum till "nya livet" blir klart, alltså visat till Nya Zeeland. Isådana fall blir det flytt i december. Håll tummarna. ;)
Har du något planerat för denna vecka?
Ha en skön måndag!

// Titti