söndag 5 oktober 2008

Sjöhästen.



Gårdagen blev en god chokladbit...

Efter frukosten fick jag för mig att tona håret. Det är kul att göra något annorlunda nu när det har blivit lite längre. En halvtimme senare hade mitt hår fått färgen chocolate (såklart!).

Jag och Lasse hade lite saker som vi behövde köpa så det blev bestämt att vi skulle åka iväg och göra det och under tiden skulle Ma vara här och städa och putsa (hon vill så gärna hjälpa till och städningen är något som är eftersatt här).
Vi fick en del uträttat innan vi mötte upp Pa som bjöd på lunch innan det var dax för männens "mecka", elektronikbutiker.
Det suktades på mobiltelefoner, stereoanläggningar, sladdar (hur kul är det??), inspelningsbara DVD-apparater och digitalkameror. Det blev en ny till oss, för det blir inte så bra bilder med mobiltelefonen och vår gamla vill inte vara med längre.

Vi kom hem till ett skinande rent hus och en glad Doris, satte på oss gå-bort-kläder och åkte till några kompisar som bjöd på en trerätters middag som var väldigt god.

Efter middagen spelade vi Cranium, ett sällskapsspel där man ska vara i lag och utföra vissa "kluringar" för att få poäng tex nynna en sång så att den andra hör vad det är, bokstavera ett SVÅRT ord, tyst gestalta någon/något eller blunda och rita så att den andra ser vad det är. Det är väldigt roligt!

Mitt lag förlorade, men min lagkamrat gjorde kvällens bästa gestaltning av en sjöhäst när han hade båda armarna framåt ovanför huvudet och gjorde vågen nerifrån fötterna och upp. Jag lyckades även se vad han var...
Kvällen blev sen, men oj vad kul vi hade!

3 kommentarer:

salta katten sa...

Jättesnyggt hår! Vad är det för märke på hårfägen. Ska själv inhandla hårfärg i veckan...

Anonym sa...

Känns som även du haft en lyckad helg! Det glädjer mig! Vi behöver få må bra nu ett tag och pusta ut lite....hörs snart!

Anonym sa...

Vilken fin hårfärg!
Det är kul att du lägger med bilder i "chokladasken", tycker jag.
På tal om choklad; jag mumsar just nu på min tredje (på tre dagar) Lindt-chokladkaka med "touch of sea salt". Det är min nya favorit. Har du inte smakat den så gör det. Beroendeframkallande, precis som din blogg. Kram Mulla