lördag 25 oktober 2008

Lördag

Gårdagens träff med Boksyster och Pastorn var trevlig. Den började med att Fotografen ville ha en höstbild av oss tre med rönnbärsklasar hängandes runt huvudet. Jag skulle aldrig ha kommit på tanken men jag är övertygad om att han kommer att göra ett fantastiskt jobb med bilderna. Jag har nämligen ägnat de senaste dagarna med att godkänna texter och bilder till boken. Det kommer verkligen att bli en riktig bok! Så häftigt!
När fotograferingen var klar åt vi lunch och tittade på Pastorns bidrag till boken. Både jag och Boksyster tyckte det han skrivit var bra. Efter lunchen var Boksyster och jag sugna på något sött och gott så vi gick till ett café. På vägen dit sprang vi på Fotografens fru som letade efter en festblåsa till lördagens fest.
Vi fick sällskap av Boksysters föredetta när vi fikade. Mycket trevligt!
Det skulle vara min föredetta det... Vilket skämt!

Personalfesten var trevlig, jag drog dessvärre nitlotten och fick köra, så jag tror Lasse hade lite trevligare. Jag hade på mig en somrig klänning med tights och strassiga flip-flop sandaletter. Ingen outfit jag vill rekommendera i slutet av oktober!

Idag har vi (inte Alva som var med Ma och Pa på Hundstallets öppna hus) gråtit och pratat om situationen vi befinner oss i. Den är inte lätt för någon av oss.
Adam ville stanna hemma när vi skulle göra Softa färdig inför vintern, men skickade ett sms till mig en stund senare där det stod "Älskar dig mamma". Jag är fortfarande varm i hjärtat.

Tacos till middag och kladdkaka som fika till alla bra TV program lördagskvällen bjuder på.

1 kommentar:

Anne sa...

Hej igen!
Skönt att festen blev bra! Kan se alla vinterbleka iförda läckra sommaroutfits...
Skickar en STOR kram till er alla - nä,detta är inte lätt och det finns ingen mening hur länge man än letar. "Det suger", som min 10 åring säger.
Kram