fredag 10 april 2009

Skärtorsdag.

På morgonen efter frukost åkte Alva med min syster till en hoppträning (med häst!) lite längre ner på ön under tiden vi andra åt en sen frukost och gick med Doris.
När vi var klara åkte vi också till träningen för att titta och sedan vidare till Köpstaden.





På eftermiddagen tog vi det lugnt utomhus i det sköna vädret (tyvärr tyckte fästingarna också om vädret för jag upptäckte en som var på väg att krypa upp på mig!) innan vi började förbereda för påskmiddagen.

När jag förberett maten skulle vi bara ta en sväng med Doris. Under tiden bestämdes att Alva och min syster skulle göra påskfint innan vi satte oss till bords.

Men på promenaden med Doris, hon var lösspringande, så skrek/gnällde hon som vi aldrig hört henne låta tidigare och sedan blev det tyst. Vi ropade och letade (och blev mer och mer oroliga!) och efter en stund ringde vi de andra för att de skulle hjälpa till att leta. Vi hann tänka både uppäten av räven och sönderriven av taggtråd. Men då kom hon springande igen! Vi såg inga skador på hennes kropp men misstänker ändå att hon gjorde sig illa på taggtråd.
Med ett ordentligt adrenalinpåslag fortsatte vi promenaden och den efterföljande middagen som bestod av sill, rökt lax, prinskorv, köttbullar, potatis, ägg och en Janssons Frestelse som Ma gjort och skickat med oss. Vi avslutade middagen i soffan framför filmen Patrik 1,5 och våra två påsktårtor. Behöver jag säga att våra magar stod i fyra hörn när vi gick och la oss.

7 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Vill bara säga att jag tycker du är otroligt vacker och livfull...

Bilderna jag sett på dig är helt otroligt fina och förmedlar massor av känslor..

Pok

Mallauppskattar dina bilderbralla

anna sa...

jag tänker på dig så ofta, du anar inte hur mycket du beror. min mamma dog när jag var tolv, om några dagar är det nio år sen. och du påminner mig så mycket om henne, trots allt det hemska så får man se ditt underbara leende och det värmer verkligen inombords.

om det finns något vi läsare, eller jag, kan göra som skulle betyda något för dig så säg till. du betyder så mycket för så många. tänker på dig och är så otroligt imponerad av dig! KRAMAS

Amanda sa...

låter som en toppen dag. skönt att höra att du njuter i fulla muggar. dina bilder är underbara. påskkram Amanda

Lotta sa...

Vill önska dig och din familj en glad påsk!
Läste om dig och dina boksystrar i Vi föräldrar. Ska köpa boken!
Kram Lotta - ny bloggläsare.

Elisabeth 3barns mamman sa...

Nu har jag gjort slag i saken och börjat blogga. Har blivit inspirerad av dig och Sabina. Bloggar om mitt vardagliga liv med obotlig cancer precis som du samt om familjen och då fråmst yngste sonen som har en cp skada. Är fortfarnade nybörjare men du får gärna kolla in min blogg om du vill. joelisacadam.blogspot.com

Anki sa...

Glad Påsk på Er!!

katarina sa...

Glad påsk. hoppas du får en underbar påskhelg.