onsdag 22 april 2009

Hemmaplan.

Jag längtar efter barnen och Lasse. Det hade varit jättemysigt om de hade kunnat vara här med mig. Men vad jag förstår så har de det ganska mysigt hemma också. Lasse, som inte är så på vad gäller matlagning, har lyckats få till två middagar (varav den ena i och för sig blev väldigt salt har jag hört) men ändå.
Det har varit hämtning från träningar och matcher och läxläsning.

Adam hade ett stort No-prov idag så igår förhörde Lasse honom. Och som den lärare han är ville han gå in på djupet och skruvade isär en skarvsladd för att visa, på riktigt, hur det ser ut och funkar det här med ström.

Idag hade Alva studiedag och valde då att vara med favvoLasse på jobbet. Båda barnen har tyckt om att vara med oss på jobbet, det är konstigt, vill man inte slippa skolan när man för en gångs skull är ledig från den?

I måndagskväll var alla fyra på båtklubbens städdag och även då hade de kul, trots att det var lite tjafs om vem som skulle hålla Doris. Sedan när har städning blivit så poppis?

Nu är det bara två middagar och en natt kvar sedan är jag hemma igen. Känner jag Lasse rätt så måste jag återigen lära Doris att sova i sin säng...

4 kommentarer:

Amanda sa...

låter som om du haft en bra dag ulrica. förstår om du saknar barnen o familjen men snart är du hemma igen. kram Amanda

bloggberta.blogg.se sa...

Hoppas du har det bra men visst längtar man hem till sina och det är väl tur det, tänkt om det vore tvärtom. Tror säkert att de längtar efter sin goa mamma och hustru. Sedan förstår jag att du har en tuff fredag framför dig, tänker på din dossyster.
Tack för att vi får följa dina tankar. Du skriver så fint. Massor av kramar.

Hilda sa...

det är samma sak med våra barn, är de lediga så följer de (eller åtminstone så vill de följa med) antingen med mig till jobbet (förskolan) eller min sambo (skolan)....det är mysko.

Kram kram

Anonym sa...

Hej,ja Sabinas begravs i morgon....jag har haft så mycket funderingar hit och dit om jag ska gå eller inte. Känner väl att jag inte egentligen hör hemma där eftersom vi inte kände varandra så mycket. min som Emil "var tillsammans" Melinda ett tag, och våra barn har gått i samma klass sen ettan. Men jag vill inte heller störa.Jag ska i alla fall sätta in pengar till barnen oavsett om jag går eller inte.
Det är härligt att vara borta för jag älskar känslan att komma hem
:-) Hoppas det går bra i morgon
kramar Malin