lördag 18 april 2009

Riva.

Besöket igår hos Dr Lidbrink gick väl så där tycker jag. Hon förklarade att det jag känner överallt i kroppen med största sannolikhet är "påhittade" tumörer. Efter allt jag gått igenom den senaste tiden med Dossyster så är det inte så konstigt. Bilirubinet hade ökat igen (vilken överraskning!) men jag ska börja med mina cellgiftstabletter ändå, fast i lägre dos. Hon tyckte vi skulle avvakta med en hjärnröntgen (som jag ville ha) och att jag nu bara ska njuta av Mösseberg och sedan tänka på mig själv och min familj. Hon är ganska klok den där Dr Lidbrink.

Vi har ju, sedan Lasse slog hål i huvudet i överskåpet på garderoben, funderat på att byta ut våra garderober mot något Elfasystem med skjutdörrar. Igår fick vi ett ryck och beslutade oss för att slita ut de gamla garderoberna för att idag åka och beställa skjutdörrar.


Det var kanske inte den mest lämpliga tidpunkt eftersom jag åker till Mösseberg imorgon och jag/vi har annat att göra, men det var någon slags rabatt nu och man tjänar en del på det eftersom det är ganska dyrt med Elfasystem.

Igår ringde jag även och beställde byggtimmer till vår framsida som börjar ta form. Det är många små projekt på gång nu, göra fint på tomten, fixa altanen och göra Softa sjöduglig. Det kan tyckas stressigt men jag tycker det är kul att få vara med att göra/förbättra saker.

Jag har än en gång blivit nominerad till månadens blogg, så den här gången får ni hjälpa mig att vinna genom att gå in på Enbart och rösta. Varje dag helst...

Ikväll ska Lasse och jag på teater, det är en improvisationsteater som heter Choklad (så klart!) och det ingår chokladprovning. Mmm...

9 kommentarer:

Ludmilla sa...

Hej!
Jag hittade din blogg via Enbart.
Jag känner verkligen med dig och din familj och tycker att du är fantastisk som delar med dig!

Kram

Ludmilla

peter pc carlsson sa...

Du har redan fått en hel del som röstar på dig.

Cathrine sa...

Hej gillar din blogg jättemycket, följer den varje dag. Har röstat nu. Din blogg berör verkligen. Ha så skönt i Mösseberg. Kram Cathrine

Anonym sa...

Hej! Ska genast gå in och rösta på dig. Ha det så bra! Kram Milla

Anonym sa...

Du är värd vinna månadens blogg. Du som så osjälviskt ställer upp för andra och skriver så fint!

Petra sa...

Självklart har jag röstat på dig och fler röster ska du få av mig, Ulrica.
Du skriver så fint och jag vill tacka dig för att du delar med dig så mycket till alla oss som hejar på dig i din kamp.
Ha det gott!
Kram Petra

Malin sa...

Skjutdörrar är så bra. Har själv det i hela huset...ja vid garderobererna alltså ;) Ha en skön söndag.Kram Malin.

Malin sa...

Jag har redan röstat på dig!!! Du leder överlägset just nu! Oj, vad mycket projekt ni har på gång! Önskar dig en solig dag!

Amanda sa...

hoppas du haft en trevlig helg ulrica för det är du värd. kram Amanda