torsdag 8 januari 2009

Vällingehus.

Idag har Lasse haft huvudansvaret för vårt lilla djur, det brukar jag ha annars eftersom han jobbar. Men idag hade han sovmorgon och sedan slutade han tidigt, så då passade jag på att spendera hela min dag (mellan 11 och 15.30), tillsammans med min kompis och hennes bebis på Vällingehus.
Jag började med att äta en Thaibuffé, och det är väl märkligt att man alltid tar för mycket mat när man äter buffé. Är det för att man får ta hur mycket man vill? Man vill ha valuta för pengarna? Eller för att det finns så mycket som är gott? För min del var det det sistnämnda, men man orkar inte fyra kycklingspett, tre friterade räkor, wokade nudlar och kycklinggryta med ris, hur gott det än är!!

Det kom och gick människor vid borden bredvid, men vi satt kvar och pratade, tittade på människor, gosade med bebisen och... skrapade trisslotter. Vi tycker nämligen att det skulle vara trevligt att åka iväg på en resa till något varmt land med våra döttrar. En tjejresa helt enkelt. Men det finns en hake... cash!
Men jag såg i DN för några år sedan, en annons där en cancersjuk kvinna sökte någon som ville låna henne 30 000 kronor. Det kanske kunde vara något?

Efter att ha suttit där några timmar blev jag, trot eller ej, lite småsugen igen och då slank det ner en alldeles förträfflig citroncheesecake som jag sköljde ner med te.

När vi skildes åt var jag en ansvarstagande mor och gick förbi Alvas skola för att hämta busskortet hon har rätt till för att ta sig till skolan när hon är hos sin pappa.

På kvällskvisten kom Ma och Pa över på en fika och för att inspektera våra nya dörrfönster.

Imorgon ska jag vara på sjukhuset klockan åtta för behandling. Hua, hur ska jag komma upp så tidigt!?

Inga kommentarer: