fredag 9 januari 2009

Odjur.

Jag kom upp i tid (6.30), sedan kom Ma och hämtade mig och djuret. Det var bestämt så, att hon skulle köra mig till Radiumhemmet (Lasse kunde inte följa med idag, tråkigt för mig men jag tror det är värst för honom), lämna av mig utanför (så att jag slapp parkera, på platser som sällan finns!) och fortsätta till Hagaparken där hon och Doris skulle ta morgonpromenaden (eftersom det inte fanns tid att gå med henne på morgonen).

De fick en underbar promenad med lagom kyla och en strålande sol som gick upp. Jag fick min "friskvätska" och ett trevligt samtal med min sköterska, som jag inte riktigt hunnit lära känna eftersom jag aldrig är där ensam. Men idag fick vi chansen att ta pulsen på varandra.

Ma hämtade upp mig igen och körde oss hem, där jag trodde att jag skulle få sova (medicinen gör mig så ohyggligt trött), men vårt löpande älskvärda odjur ville annorlunda. Hon kommer liksom inte till ro utan går omkring och gnäller, kommer och ställer sig vid mig och skäller, lägger sig i en halv minut och reser sig igen, går och lägger sig någon annanstans, ligger i en halv minut och så vidare. Jag har försökt med allt, mat, promenad och klappar. Inget hjälper. Men hon kanske vill göra smådorisar och då kan jag inte hjälpa till...

Ikväll är ett bord bokat på restaurangbåten Patricia för Dossyster (med sällskap) och mig (med sällskap), jag tror att det blir både gott och trevligt.

Let´s Dance får vi se reprisen av i morgon...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Har nyss börjat läsa din blogg...kommer fortsätta att följa din kamp!
Ha det så trevligt ikväll....kram Ia

Anonym sa...

Hej Lulle!

Har också precis börjat följa dig på bloggen! Vill börja med att önska hela familjen ett riktigt Gott Nytt och Friskt År 2009!

Hade ni trevligt igår på Patricia?
Vi tittade på Let´s Dance igår och skrattade åt den färgstarka blandningen av deltagare, Kul! Vad duktiga de är! Vi har inte följt detta program tidigare så det var premiär. Blev så inspirerad så nu har jag äntligen övertalat min man att vi ska anmäla oss till en Buggkurs med start nästa söndag! Kan hända blev även han påverkad av programmet?

Ha det gott!

Stora kramen från kusin Lotta i Mariefred