fredag 2 januari 2009

Fredag.

Fredag och ännu en fin dag. Solen skiner från en klarblå himmel och det gnistrar på marken av frost. Men det är kallt, så kallt att vi beslutat oss för att frosta av frysen. Alla frysvaror står nu i en blå Ikeakasse på balkongen och väntar på att frysen ska bli fri från all is så de kan flytta in igen.

Idag är barnen lämnade till sin pappa, som de åker till Ramundberget med imorgon. Härligt för dem men oroligt för mig, jag tycker inte om när de åker så långt bort, på vintriga vägar.

På vägen hem handlade vi lite till ikväll, när den ostälskande familjen (nu kommer jag få på moppo för jag drar alla över en kam!) kommer på middag hos oss.
Jag har även fått en helcrazy idé, om att vi ska ha en fest om några veckor som kräver en hel del planering, så det blev lite attiraljer inköpta till den... Firas det som firas kan!

Under tiden isen smälter i frysen och sprider sig i hela köket så har jag förberett choklad-glace au four som ska bli kvällens efterrätt...

Snart kommer gästerna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att ni har haft en trevlig kväll med "ostfamiljen" å att ni plockade undan alla bebisens leksaker,här blev det överbliven risalamalta till " På spåret " å en spännande film , nu sovdags, Natti Natti fr. H-by

Anonym sa...

Eftersom vi inte har haft tillgång till någon dator dom senaste dagarna, vill vi nu lite försenat önska er en god fortsättning på det nya året och naturligtvis blir många bra år även framöver, för det MÅSTE det bli.
Kramar från Kallhäll