fredag 23 januari 2009

Uppdatering.

Vad trevligt att kunna öppna chokladasken igen! Jag har längtat och har en del att ta igen så jag börjar på en gång...

I tisdagsförmiddag var jag på utvecklingssamtal i Adams (och min) skola. Han sköter sig bra och klarar sig fint. Det är skönt, en oro mindre. Passade, när jag ändå var där, på att hälsa på mina kollegor (och man!). Kul att bli uppdaterad om det senaste. Fick höra talas om ett nytt namn, som på svenska uttalas Illknurr, som jag tyckte lät riktigt roligt. Synd att vi redan givit vår hund ett namn, annars hade jag mer än gärna ropat "Illknurr, kom hit!" på hundängen.

Lite senare kom min kompis med bebis hit för att äta våfflor och sukta lite på vår kommande resa, men tji fick vi när Internet inte fungerade här hemma. Trots det hade vi inga problem att fördriva några timmar innan hon begav sig hem till väntande middagsgäster.

I onsdags tog jag det lugnt och tvättade undan en liten del av fjällskläderna innan Pa var så snäll och skjutsade mig till Dossyster. Vi hade bestämt möte med Pastorn, men jag åkte dit lite tidigare för att vi skulle få lite "egen" prattid. Vi hade en trevlig stund men under samtalet med Pastorn grät jag mest. Positiv tjej jag är!
Kvällen var jobbig med många otrevliga tankar som jag dessutom skulle klura på själv eftersom Lasse var och simmade. Både jag och djuret blev glada när han äntligen kom hem.

Allt som händer med Dossyster just nu gör mig väldigt ledsen och väldigt väldigt orolig för min egen kommande DT. För tillfället har jag ont i hela kroppen (förmodligen psykiskt), men en ordentlig smärta i rygg, nacke, bröstben och övre delen av magen. För mig är det uppenbart vad det är.

Igår fortsatte tvätten av fjällpackningen men det blev också några hala hundpromenader med Doris. När det började skymma kom Ma och Pa hit för att passa Doris under tiden vi var på TV-inspelningen av talkshowen Skavlan. Det var mycket trevligt och stundvis kunde jag även glömma bort min livssituation. De rekommenderade oss att titta in i studion bredvid när vi gick, så det gjorde vi...


Köpte med oss pizza på vägen hem, där en glad hund och två trötta människor väntade!

Idag kom så äntligen Internet igång igen (de är ju inte direkt snabba på Telia) och jag har uppdaterat mig om vad som händer i världen (kul för Obama!), läst mail, kontrollerat mitt konto (som faktiskt hade ökat något under de här dagarna) och bara njutit av att vara tillbaka i cybervärlden.

Ikväll ska vi till Hässelby på träff med gamla kollegor (ni kommer väl ihåg inlägget för några månader sedan med en bild på alla handväskor?). Jag har sett fram emot det och hoppas på en trevlig men tidig kväll, för i morgon ska vi upp tidigt och ge oss iväg till Norrköping på konsert.
Ingen tid att förspilla...

Dagens måste: Tulpaner!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att allt är i sin ordning igen så man får sin dagliga "pralin" ur din ask, började nästan få abstinens.......köpte oxå tulpaner idag, skönt att alla amaryllisar har blommat färdigt, dom började bli lite dammiga nu....ser fram emot att ha en lång, lurvig, gullig hund med underbett i knät till Let´s Dance ikväll, Fredagskram fr Hässelby

Anonym sa...

Äntligen är du tillbaka! Bebisen längtar efter hunden. Vi träffade en katt igår men den var inte alls så rolig.

Jag skickar glada tankar, t ex kan du tänka på att det är fri Baileys en vecka med start om nio dagar.

KRAAAM

Anonym sa...

Jag förstår din oro för undersökning nästa vecka men hoppas verkligen att det du känner är bara sympati krämpor för din dossyster. Ni stöttar varandra när den ena har det jobbigt.
Tack för att du tröstar Sabina, jag känner så starkt för er båda och finner inte ord för det ni båda går genom.
Önskar dig och familjen en skön helg!
Dossysters mamma

Laila - en ödmjuk jävel sa...

Jag har läst i din, Hannes och din dossysters blogg under en tid men aldrig kommenterat tidigare och jag hoppas att du inte tar illa upp över att jag "tränger mig på".

Jag tycker att det är hemskt, orättvist och så fel att ni drabbats att den jävla ajukdomen. Bägge mina föräldrar dog i cancer.

Jag har tänkt extra mycket på dig nu efter att jag läste om din dossysters senaste besked. Blev ledsen över att läsa om dina smärtor som jag innerligt hoppas är av psykisk natur. Jag förstår att du har det väldigt, väldigt jobbigt just nu. Vi är många som tänker på er bägge!

Med all respekt och massor av kärlek!
/Laila

Anonym sa...

Hej!! Vill skicka styrkekramar till dig och hoppas verkligen att du får bra besked efter din dt.

Kramar från din dossysters kompis Jennie

Yvonne sa...

Åh, tulpaner måste man få ha på våren! Stor bukett helst! Hoppas du hittar din väg i detta och orkar fokusera på trevliga saker som händer.
"Vi hänger i livets lyckoballong
som om den var självklar och ingen favör,
och först om ballongen en dag säger tjong, förstår vi att den är skör"
Kram. (Illknurr...hoppas inget barn blir döpt till det bara ;)