onsdag 30 september 2009

Snopet.

Vi blev inte mycket klokare efter dagens läkarbesök.

Eftersom det här blev lite av en akuttid så fick jag inte träffa Dr Lidbrink men väl en annan trevlig läkare. Hon ville veta "allt" om min mage innan hon klämde och kände på den.
När hon var klar meddelade hon oss att hon tyckte det skvalpade därinne och skickade mig på ett ultraljud för att bedöma mängden vätska och slutligen tappa mig på den.
Döm om vår förvåning när ultraljudsläkaren sa att hon inte alls såg någon vätska eller några andra konstigheter heller för den delen.

Så det var bara att snopet ta Wembley hem igen med min onda mage. Jag som hoppats på att få sitta i soffan ikväll och titta på Idol utan en svullen mage som gör ont. Jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk just nu. Tänk att bara få "kliva" ur sin kropp för ett par timmar.

Inatt har Dossyster legat på flytmadrassen i sex månader. Hoppas hon gått upp på stranden någongång under tiden och ätit något gott så inte hennes fingrar blir som skrynkliga russin. Tar en kärleksmums till fikat ikväll och tänker på henne...

13 kommentarer:

Carola sa...

En kvälls-Kram till Dig från Mig.

Millaz sa...

Hejsan! Skönt ändå att inget hittades i magen...Fina orkideér du har, härlig färg! Kram Milla

Anonym sa...

Tänker på dig med du veta! /Magdalena

Anonym sa...

Jädrans mage att vara envis...Nu får han väl allt ge sig så du får ha annat kul för dig. Men ändå skönt att det såg bra ut därinne på ultraljudet. Tänker på dig och hoppas att du snart ska må bättre igen. Sänder även en tanke till dossyster på hennes badmadrass. Kram

Anna sa...

Hej Ulrica!
Bra och dåliga besked om din mage...man vill ju bli bra! Känner så igen mej i dina tankar, tänk om man kunde krypa ur sin kropp några timmar och springa ner på stan och uträtta lite ärenden i rask takt!
Tänder ett ljus för Sabina idag.
Kram Anna

Jag är Elisabeth sa...

Tänker på dig.
Nattikramen
Elisabeth OM

(får min "dom" på fredag)

Anonym sa...

Hej, vad fint du skriver om dossyster. Hon har varit mycket i mina tankar och det känns så overkligt att det har gått 6 månader sen den natten på Stockholms sjukhem då satt vi hennes familj med henne hela natten.
Har tänkt också på dig och hur du mår och hoppats att din mage känns bättre. Skönt att ultraljud visade inget elakt där.
Ser framemot en fika med dig nästa vecka!! Kram, kram och sov gott! Sirpa

Anonym sa...

Hej Ulrica! Dagens "måste": In och se hur Ulrica har det...Både bra och dåligt..skönt att dom inte såg nåt konstigt och elakt..men synd att dom inte såg nåt som gjorde att det blev bättre...vätska eller nåt...
Man mår ju inte bra om inte magen är bra...(säger jag som är frisk i övrigt)...Tänker mycket på Er alla och jag hoppas på ett under för din skull, Ulrica!
Bamsekramar från en skåning...nu kan jag återgå till jobbet

Lillie plein damour sa...

Jag tror inte att man blir skrynlig om fingrarna därborta och jag tror att hon har det bra,

Jag fick mig en tankeställare när du skrev, TÄNK om man fick avbryta sjukdommen och gâ tillbaka som innan i en dag eller bara i en timmen och inte vara rädd för morgondagen! Det du, vore nâgot.

Har du fortfarande ont i magen? Ring tillbaka och berätta det för lakaren att ultraljudet inte gav nâgot.
Kram

Anonym sa...

Vad konstigt att du inte fick ngn hjälp för din mage!
Man har ju inte ont utan anledning.
Ring igen och KRÄV hjälp...det finns ju mediciner för magens olika problem!
Kram Siss

Mimmi sa...

Hej Ulrica!

Jag följer, som jag sagt tidigare, din blogg. Jag lider och gläds av din vardag och hoppas på att du skall vinna din kamp och må gott. Denna månaden så går ju tankarna till dig och alla cancerdrabbade lite extra. Jag har på min blogg ett litet tema om just Rosa bandet och allt vad det innebär och bl a så hoppas jag kunna dra in lite bidrag med hjälp av några auktioner.

Jag undrar om det är ok att jag skriver om din blogg och länkar till dig?

Hoppas att din mage ordnar upp sig!

/Camilla

Anonym sa...

Har idag köpt boken om dig, Sabina & Hanne! Jag hoppas att du mår bättre och att du har lång tid kvar tillsammans med dina nära & kära!!

Jenny sa...

Sänder många kramar!