måndag 14 september 2009

Mösseberg.

Long time no see. Men nu är jag tillbaka igen. Både i chokladasken och i Vällingby. Jag har haft en lugn och skön vistelse på Mössebergs Kurort med god mat, behandlingar, gruppaktiviteter och trevligt sällskap.

Varje kväll har jag dessvärre mått ohyggligt illa och haft ont i magen, det har varit så illa att jag vaknat av det på natten. Jag vet inte om det är en biverkning av de nya tabletterna jag börjat med eller om min kropp snart ska bjuda mig på någon ny mindre trevlig överraskning.

Efter fredagens sminkparty (som ingick i vårt veckoschema) och lagom till middagen så anlände Lasse.
Det var mycket jag ville att vi skulle göra och Lasse hinna se det här veckoslutet så det blev ett späckat program som inkluderade bubbelbad, gymbesök, utflykt till två kyrkor och Ålleberg, besök på Rabalder, promenad upp till djurparken och utkikstornet på Mösseberg, ansiktsbehandling och massage och en sväng ner på stan och helgens marknad.
I salongen fanns en flygel som Lasse gärna spelade på till vår och de övriga gästernas stora glädje.Vi var väldigt nöjda när vi i söndagseftermiddag åkte för att hämta upp vårt lilla tvååriga djur i Norrköping på vägen hem. Hon verkar ha haft en bra vecka hos Morsan och Farsan där de provat en ny frisyr...Även barnen hämtades upp innan vi åkte hem. De har spenderat helgen hos Ma och Pa och varit på båtutflykt, grillat (årets sista?), spelat fotbollsmatch (båda vann sina matcher) och spelat Yatzy.

Borta bra men hemma är ändå bäst.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, det var inte lite ni hann med! Trist att det där dumma onda i magen spökar. Jag försöker tänka många positiva tankar för att ta bort det åt dig.
Javisst är det så att borta är bra men hemma är bäst. Har själv levt i en kappsäck i en vecka nu, men ska idag äntligen få komma hem till mina tre älskade barn :-)

Många kramar från Nettan, trebarnsmamma i Svedala

Anonym sa...

Hej Ulrica! Woaw vad du hinner med! Du har naturligtvis mkt större kunskap om cancerbehandling än vad jag har. Jag har dock ätit LCHF-kost (inga kolhydrater men ok med naturligt fett) för att gå ner några kilo och läst en del på nätet om detta. Det är tydligen belagt att cancerceller gillar socker (dvs kolhydrater). Sedan vet jag inte alls huruvida det är belagt att det i sig kan dämpa återväxt/ökning av dessa celler genom att inte föda dem med bröd/pasta och socker. Men tänkte iallafall säga detta om det är ngt du själv skulle vilja kolla med dina läkare etc.

Kram i vilket fall./Magdalena

veronica sa...

Jisses vad ni hann med mycket...
Så söt lilla Doris blev i sin nya frisyr.
Jag hoppas att det är biverkningar du känner o inte det sistnämnda du sa.
kämpa på, jag tänker på dig i massor!
kram

Anonym sa...

Skönt att se ett inlägg igen :-). Din blogg är lika beroendeframkallande som de underbaraste chokladpralinerna. Jag hoppas att din mage mår bättre och att det bara är tillfälliga biverkningar.

Kram,
Catharina

Helena sa...

Det låter som en skön, men intensiv vistelse! Hoppas du laddat batterierna ordentligt inför hösten.... Jobbigt med ditt magonda, inte minst därför att tankarna mal kring vad det kan bero på. Hoppas och tror att det beror på nya mediciner.
Söt som socker var hon, ditt lilla djur, i den nya frisyren!:-) Kramar från Helena

Anonym sa...

Härliga dagar du haft! :)

Du ser glad och lycklig ut på bilderna, det glädjer också mig.

Tråkigt att höra om magsmärtorna men det behöver ju absolut inte behöva bero på "det andra" du har i din kropp! Du kan ju lika gärna ha blivit laktos intolerant el. gluten el. annat. Jag har alltid haft stålmage - tills nu. Märker att min mage inte blir glad av mjölkprodukter numera. Knip och...ja...gissa...? ;)

Hittade du något fräscht som passade på Rabalder?
Personligen gillar jag deras mjuka, härliga tyger. Deras lösa och lediga men ändå fräscha stil och snitt på kläderna. Blir nog ännu bättre om/när jag går ner i vikt...;O

Hoppas du kommer underfund med dina magproblem och att du kan njuta av sköna höstdagar med familjen inklusive Doris.
Doris ja - hon var verkligen snygg i tofs, bruttan! Mer tofsar på Doris. :D