fredag 2 oktober 2009

TV-inspelning.

Igår efter Doris morgonpromenad hade jag besök av en trevlig elektriker som ska hjälpa oss att få el ute på tomten och i badrummet vi nu ska renovera.

Jag hade väldigt ont i magen så jag sov både före och efter han varit här. Promenaden klarade jag nätt och jämt men jag gick som en fällkniv och stannade lite då och då för att ta några djupa andetag.

Lasse slutade tidigt så han gick med Doris på eftermiddagen innan vi lämnade henne till Ma och Pa som skulle klappa henne under tiden vi var på TV-inspelningen av Skavlan tillsammans med min lillebror och hans tjej.
Jag kan ju säga så mycket som att sitta på en TV-inspelning med min mage inte stod högst upp på min jag vill göra-lista. Men jag är glad att jag gjorde det för kvällen bjöd på både skratt och gråt och ett fantastiskt framträdande av Mika. Lasse ville att vi skulle ta med oss kameran men jag tyckte att det går lika bra att ta kort med mobilen. Nästa gång ska vi göra som han vill...Sedan hämtade vi djuret och hade turen att bli bjudna på pastasallad och god choklad till efterrätt. Mätta och nöjda åkte vi därefter hem till vårt kalla hus och la oss och sov.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nänä Vännen...det här går inte...så ont ska du inte behöva ha!!
Ring genast och kräv hjälp,du ska åtminstone kunna få smärtlindring även om de inte hittar felet direkt!
Håller tummarna...kram Siss

Maria sa...

Håller med ovanstående. Ring och kräv att dom kollar upp det riktigt.

Ont ska du absolut inte behöva ha.

Stå på dig

Många krama

Anonym sa...

Säger som ovanstående talare, du ska inte behöva ha ont, be om smärtlindring.

Kram på dig!

Anonym sa...

Har du sett detta?
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5891158.ab

Hanna sa...

Hej Ulrica m. fam.!

Jag var på unds Universitetssjukhus för några dagar sedn och jag hr glömt att skriva det men: Jag har tänt ett ljus för dig och din familj i sjukhuskyrkan där. juset får symbolisera min tro på att du kommer att vinna kampen mot cancern!

Skönt att det inte var någon vätska i allafall, även om jag förstår att du vill ha besked på VAD det är för något...

Kramar till Dig, Lasse, Adam och Alva + Doris förstås

Hanna

Anonym sa...

Snälla Ulrica - gå inte en dag till med ont i magen!
Du får stå ut med tillräckligt och måste få hjälp direkt.
Det behöver inte vara något allvarligt men du ska inte lägga dina krafter på att ha ont.
Kram Marie

Amanda sa...

ulrica...nu var det väldigt länge sedan jag skrev här din blogg..eller ja läst den också..säger som alla ovanstående, det sista du ska ha är att behöva ha ont. ring o kräv att de ger dig något smärtlindrande. ont ska ingen människa behöva ha. sänder mina varmaste tankar till dig och din familj <3 //Amanda