lördag 10 oktober 2009

Ungdomsrum.

Igår när Adam kom från skolan började han och jag fixa till hans rum. Han skruvade isär sitt skrivbord, rensade hurtsen och dammsög. Det var så mycket skräp och damm överallt att till och med Adam själv blev förvånad och kommenterade det efter att ha fått en ordentlig nysattack. Ändå ville han slarva med städningen för att få upp den nya TV:n så fort som möjligt.

När Lasse och Alva kom hem hjälptes vi åt alla fyra (fem, djuret var också med!) att slänga gammalt sparat skräp, gå igenom hans cd-skivor och böcker, tömma och torka ur hans bokhylla och koppla in den nya TV:n och stereon.
Vi höll på till sent på kvällen, men oj vad mysigt det blev. Hade jag varit ungdom hade jag velat hänga där. Vem vet jag kanske sitter därnere och kollar på TV och käkar chips i hans säng de veckor barnen är hos sin pappa.

Nu har det blivit lördag och Lasse och min systers kille bygger trall i det fina höstvädret. Jag passar på att blogga lite men ska snart gå ut och servera dem fika.
Ska nog fira att det gått två dagar utan magont också. Fira vad som firas kan.

12 kommentarer:

Marie sa...

Låter bra att du sluppit magvärken, hoppas det fortsätter så.Hoppas du får en fin och skön helg. Kram.

Anonym sa...

Ha en jättefin helg Ulrica och familjen!!!
kraaam Lottie

Kaffe och Mazarin sa...

Skönt att du inte har ont!!!:) ha en jätteskön helg!!!kramiz

Anonym sa...

Hej!

Vad härligt att magont håller sig borta. Passa på att fira ordentligt. Det är sant som du säger. Allt som kan firas ska firas.

Jag blev lite nyfiken på hur det blev i ungdomsrummet. Vi eller jag(min man är rätt ointresserad av inredning) funderar som bäst på hur vi ska gå från barnrum till ungdomsrum i min stora dotters rum. Jag förstår om ni vill hålla det privat. Om ni vill lägga ut lite inspirationsbilder så blir jag toppenglad.

Hoppas nu att er helg blir skönn och fin.

Kramar i massor från en som följer din blogg varje dag.

Mia-Maria

Ps. Vi är i en liknande situation som du är med cancer i grunden och en mage som "krånglar". Det känns som att köra huvudet i väggen. Ibland blir jag arg på mig själv som hoppas så på en förklaring och att göra något åt smärtan och svullnaden. Det är bara besvikelser varje gång. Vi får väl bara inte ge oss. En dag kommer rätt läkare med en lätt förklaring. Usch så negativt det blev nu. Förlåt men jag ville bara att du ska veta att du är inte ensam på soffan med din mage. Kram igen till dig och tack för att du bloggar så öppet. Det hjälper mig och många mer. Långt ps!

Anonym sa...

Glad för din skull. Skönt och hoppas att det håller i sig! Hoppas du får lite champange mellan varven. Because you´re worth it./Magdalena

Maud sa...

Hej,

Vill bara säga hej och skicka en kram igenom bloggen.

Kram Maud

Helene sa...

Vad skönt att höra att du har sluppit värken några dagar.
Tänker mycket på dig då min bästa kompis också har haft din sjukdom. Både bröstcancer och en senare spridning till lungorna som tack gode gud hittades i tid.
Nu i veckan har hon opererat bort sin Portakart som hon har haft i 8år och hon ser äntligen ljust på framtiden.
Så det händer under hela tiden hoppas på det bästa även för dig även om du har en än tråkigare prognos.
Varma höst kramar till dig och din familj.

Millaz sa...

Hej! Va mysigt att få i ordning rummet! Skönt att du sluppit det onda! Många kramar Milla

Amanda sa...

låter som en mysig helg. hoppas du får en fin vecka med. Kramar <3

Anonym sa...

Hej! Skönt att du fått en "lugn maghelg". Nu blir det fullt hemma hos er när grannskapets tonåringar ska hänga där i nya rummet:). Hälsningar från Vinsta.

Vildhjärtas sa...

Hej!

Har följt din blogg ett tag, och den är fin att läsa. Håll modet uppe!

Härligt att magen sköter sig, håller tummarna att den håller sig lugn, magont är inget skoj! :o( Skickar också massor av kramar o hälsningar!

Anonym sa...

Så skönt att du har sluppit ont i magen! Jag ska hålla tummarna stenhårt att det onda håller sig borta!

Många styrkekramar från Karin i Malmö