tisdag 2 december 2008

Veterinär.

Igår kom barnen hit och de livade upp en inte alltför happy dag. Det blev liv och rörelse här hemma igen. De tyckte att det var så juligt här och undrade när min bror ska komma och baka pepparkakor med dem. En tämligen ny tradition då han kommer hit, gör egen pepparkaksdeg och sedan bakar egendesignade kakor (förra året grisar med snoppar. De var ju inte direkt dessa jag tog med till mormor!)

På eftermiddagen, när Lasse kommit hem från jobbet, åkte vi till "blipp" affären för att fylla upp ett kylskåp som, innan vi handlat, enbart innehöll luft.

Efter middagen åkte vi till veterinären med Doris som skulle vaccineras (mot en massa konstiga hundsjukdomar). Hon var jätteduktig både i väntrummet, trots att det var fullt av hundar i alla storlekar och intressanta katter i bur, när hon fick sin spruta och under den kroppsliga undersökningen.

Under tiden vi fikade på kvällen, med lussebullar och pepparkakor (som var köpta!), underhöll Shirley Clamp, Sonja Alden och Sanna Nielsen oss med fina julsånger på TV:n.

Inga kommentarer: