söndag 28 december 2008

Målning.


Idag har jag fortsatt att måla (i passagen mellan garage och nedre hall), alla dörrfoder (fyra stycken!), lister och tak så att färgen skvätte!
Det är jag som sköter målningen här hemma efter att Lasse visat, när vi målade varsin garagedörr, att han inte kan. Men det är han som håller i slipningen (efter att jag har spacklat) och andra förberedelser. Nu är det bara väggarna kvar, men de måste jag nog vänta lite med för min arm (med en släng av lymfödem) börjar protestera.

En välbehövlig paus fick jag när vi åkte och fikade hos Dossyster och hennes familj. Ganska snart åkte spelet "Vem vill bli miljonär?" fram och frågorna haglade över Team Cancer (jag, Dossyster och Alva) som kom på en hedrande andra plats.

Ett gott skratt fick vi oss när Dossysters sambo frågade vad som stod på handen vi fäste på kavajslaget på 80-talet. Han hävdade att det rätta svaret var "Rör inte min partner", men eftersom han hade råkat få upp två kort, och svaret stod på baksidan i form av en bokstav, läste han fel svarsalternativ.

Som vanligt när vi träffas blev det många skratt, även om jag inte tycker det är speciellt roligt att känna på Dossysters tumörer. Ibland är jag glad över att mina tumörer inte är känn- eller synbara utan ligger på insidan och spökar.

Vi hade gärna varit kvar längre, men vårt djur som var kvar hemma, behövde komma ut och kissa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nää fy fn vilken julgris man är! ursh va fet man e.....nåja fick i mig några överblivna kakor från igår ändå hihih