tisdag 23 juni 2009

Födelsedag.

I söndags fyllde jag år. 36. I den här åldern är det många som inte tycker om att fylla år längre men jag blir så glad över att få levt ett år till. Nu önskar och hoppas jag att jag kommer att få fylla 37 också.
Det blev lite paketutdelning redan till frukost. Sedan fortsatte vi med att klippa häcken innan vi åkte till Minkstranden i Borgholm, vi kallar den så för det brukar bo en minkfamilj bland stenarna under bryggan.
Det var varmt och skönt. Lasse, Adam och Alva tog ett dopp i det iskalla vattnet, Doris låg och hade span i skuggan av en buske och jag tog en tupplur i min brassestol.

Sedan åkte vi hem och grillade, öppnade mer paket och åt födelsedagstårta. Kan man ha en bättre födelsedag?

Till barnens stora glädje spelade vi Knekt på kvällen. Det är ett kortspel där man får en godis om man kan få ut sin knekt, om man fått någon. Ibland blir det ordentliga godishögar man håvar in om man vinner.


Vi hade blivit rekommenderade att besöka ett tält där de hade utförsäljning av sportkläder, så efter att jag, Lasse och Alva haft några sköna timmar på Klintastranden i Köpingsvik i går så var vi ju bara tvungna att titta vad de hade att erbjuda. Det var några prisvärda plagg som följde med oss därifrån i påsar.

Vi åt ännu en middag ute men till skillnad från övriga dagar försökte vi alla att få plats i skuggan under två parasoll för det var så varmt.

På kvällskvisten tog Alva och min syster en sväng med häst och vagn för att leta efter en av hennes katter, Nemi, som hade varit ute på friarstråt lite väl länge. Under tiden övade vi andra golfputtar på tomten. För att få gå in skulle man få i en golfboll i en hink, men jag gick in utan att ha hamnat i hinken.

Det var under stort vemod vi packade ihop våra ägodelar och städade efter oss idag. Ingen av oss ville åka hem för vi har haft så skönt och trevligt. På vägen hem till Vällingby köpte jag fyra trisslotter, så kanske kan vi köpa huset vi tittade på...

Doris har börjat löpa så vi får se om hon följer med oss till Skara eller om hon fortfarande är välkommen till Arkösund.

17 kommentarer:

Ann Jolby Solander sa...

Du har en nalle att hämta inne hos mig http://solanderbay.blogspot.com

Mvh Ann


Grattis på födelsedagen också så klart

Jenny sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

Hoppas att du ska få fira måååååååånga födelsedagar framöver:o)

Jättefina bilder på er alla.

Stor Kram

gladmymlan sa...

åh sån härlig födelsedag! grattis i efterskott då! och visst ska du fira fler fina födelsedagar!
kram

Catharina sa...

Stort Grattis Ulrika! Låter som en alldeles underbar födelsedag. Det kommer att bli många fler, det känner jag på mig! Stor Kram, Catharina

Mi sa...

Sitter och läser ikapp mig då jag inte läst på ett par dagar och kan inte låta bli att skratta åt (hund)människors kommentarer :) Vad man kan lägga in egna åsikter och ändra en hel händelse, skönt att du inte verkar ta åt dig så mycket...
Stora kramar till dig!

"netty" sa...

Grattis i efterskott.
Vilken underbar dag ni hade.

Anonym sa...

Jättegrattis på födelsedagen!
Det verkar som att du/nu haft en underbar dag!!
Stor kraM!!
Anna franmitthjarta.wordpress.com

Ingela sa...

Grattis på dig!
Jag vet att du kommer bli 37 år, sen kommer du bli 38, 39 , 40, 41 ,42..osv..ska inte plåga din blogg med alla åldrar du kommer uppnå..men nog du ska hänga med länge till=)
Soliga kramar till dig!

Jonna sa...

Stort grattis i efterskott! :-)

Anonym sa...

Grattis i efterskott!! Låter som ni hade en undebar dag. Du kommer säkert få uppleva många fler!! Kram Milla

Anonym sa...

Grattis i efterskott, Ulrika!! Vilken härlig dag du fick...jag tror och hoppas att du får många fina födelsedagar åren framöver också...ha en trevlig sommar, du lilla kämpe...kram från en bloggläsare i Malmö

Anonym sa...

Det låter som du fick en jättehärlig födelsedag! Jag har sagt det förut men det tål att upprepas: Jag önskar av hela mitt hjärta att du får uppleva minst 70 födelsedagar till!

Varma kramar från Karin i Malmö!

<3 <3 <3

Anonym sa...

Grattis i efterskott!

Anonym sa...

Stort grattis i efterskott!

/Cattis

Amlon sa...

Hurra hurra i efterskott! Vilken härlig födelsedag :)

Helena sa...

GRATTIS till en underbar födelsedag.

Anonym sa...

Grattis i efterskott. Vilken fin födelsedagsbild .
Ha en härlig sommar.
Hälsningar från Vinsta