söndag 15 februari 2009

Kärleksfest.

Hela gårdagen gick i kärlekens tecken. Vi hade pyntat vårt hem med alla hjärtan vi kunnat komma över, och det var många. Det var hjärtan ute och inne, från golv till tak.
Vi bjöd på Lady & Lufsenmat (spagetti och köttbullar), men det blev mest till skådebröd för jag hade även gjort paella. En av ingredienserna i paella är saffran och när jag tömde båda påsarna i kastrullen med riset så bildade det, dagen till ära, formen av ett hjärta! Det var nästan lite scary...

Vi drack passionfruktsläsk eller rödvin och till efterrätt hade vi passionfruktsfromage med jordgubbe i portionsmugg. På varje mugg hade jag, med hjälp av Alvas röda glitterlim som jag "lånat" när hon var i skolan, målat dit ett hjärta.

Vi hade isbitar i form av hjärtan, kärleksservetter, ett litet kärleksklistermärke på varje tallrik, hjärtballonger, hjärtkonfetti, pianospel av Lasse och mängder av hjärtljus. Vi hade även en frågesport på temat hjärtan och kärlek som engagerade gästerna en stund.

Dossyster med sambo vann och fick varsin hjärtram som pris.
Både barnen och vi var väldigt nöjda med kvällen och gick och la oss sent, trötta men lyckliga.

I morse tog vi en välbehövlig sovmorgon och åt frukost i vardagsrummet (fast man inte får det!!) framför den inspelade melodifestivalen (Heja Mums, nej jag menade Måns!) innan barnen blev hämtade av Ma och Pa som skulle gå med dem på High School Musical på Göta Lejon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft det. Ska nog också göra en sån där "hjärtefest" fast det får väl bli nästa år då...
Ha det gott
//U

Anonym sa...

låter som en riktigt lyckad fest. vilket kul upplägg. vilket fint foto på dig Ulrica! Kram Anna som följer din blogg

Sabina sa...

Tack för en underbart trevlig kväll och lite roligt att få kamma hem vinsten oxå ju.... God mat och gott sällskap!
Kramiz Sabina, Henry och Melinda

Anonym sa...

Tack för en trevlig kväll och att vi fick träffa "era" vänner, tycker att ni hade fått en riktig känsla av KÄRLEK i festen,trötta men glada i morse Mamma o Pappa