onsdag 11 februari 2009

Chokladask 2005.


Här bjuder jag på 20 minuter utsökta praliner från år 2005.
Vi tillbringade både sport- och påsklov på Öland och däremellan hann vi med att besöka EuroDisney Paris. Det var bröllop, picknickar och utflykter under våren.
Sveriges nationaldag firade vi med en sightseeing i Stockholm.
Även sommarledigheten spenderade vi hos min syster och alla djur på Öland, där vi hjälpte till att bygga staket. Skara Sommarland har blivit en uppskattad sommartradition.
Inom loppet av två månader tog jag körkort och vi köpte både Softa och huset. Under renoveringen fick vi fira andra advent i tvättstugan, för att kunna flytta in till jul. Då Pa var tomtenissa...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för 20 min. underhållning, många fina bilder å många roliga stunder att bli påmind om, lite synd att Pa klippte sig eller hur ???? måste nog plocka fram lite gamla bilder, för visst har man glömt mycket, eller är det åldern ???? Nostalgikramar från Hässelby

Anonym sa...

Vilka fina foton på din fina familj. Livet kan vara fantastiskt men man måste stanna upp o tänka till ibland för att förstå det. Så blev det för mig och min bc-resa.
Följer din blogg.Kram

Anonym sa...

Välkommen hem.
Ni ser ut att ha haft det bra och härligt med värme och sol.
Vilka fina bilder, kul att se.

Har beställt din bok.
Kram Eva

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Får en vaöldans lust att skaffa mig en lite katt igen. Passar även på att ge en liten alla hjärtans kram!