lördag 14 februari 2009

Alla hjärtans dag.


Eftersom det var fredagen den 13 igår så vågade jag inte skriva något för det skulle nog betyda otur tänkte jag.
Men dagen gick ändå... Jag bakade kärleksmums, lagade Lady & Lufsenmat, strök hjärteduken och gjorde en husrannsakan här hemma på jakt efter Alla hjärtans dagattiraljer.

Jag kan inte avslöja allt redan innan festen för då blir det ingen överraskning för de som kommer och eventuellt äter av min choklad. Men jag lovar att ta några bilder så att ni känner er delaktiga lite i efterskott.
Under tiden kan ni titta på inbjudan som jag tycker blev lite gullig http://ulricaochlassesboxoflove.blogspot.com

Idag fortsätter förberedelserna, för det är tänkt att vara en körsbär i likör när gästerna anländer vid fem.
Idag är det kärlek som gäller...

3 kommentarer:

Helena sa...

Jisses vad du är ambitiös!!!:D Själv köpte jag en hjärtformad ask geléhjärtan som familjen delat på.... Väldigt fin inbjudan du gjort.... Hoppas festen blir lyckad! Kramar från mig till dig på alla <3 dag!!!!

Anonym sa...

Mysig det låter med en fest i kärlekens tecken, hoppas ni får det jättetrevligt och mysigt..
Hälsningar U

Anonym sa...

Du är nominerad till Enbart månadens blogg för februari. Det är enbart bloggar som på ett eller annat sätt vill få oss läsare att tänka till och reflektera.

Jag hoppas att du kommer att vilja lägga en länk till min blogg så som jag nu har gjort till dig. Uppmana gärna dina läsare att rösta på dig. Det kan såväl dina läsare som du göra en gång per dag. Det gör man i rutan till vänster på min första sida. http://enbart.blogg.se

Varje månad delas ett pris ut till vinnande blogg. Dessutom går vinnaren vidare till årsfinal för 2009. Vinnaren där bjuder jag gärna på en middag på en bättre restaurang i Stockholm. Alternativt skänker jag 1000 kr till valfri hjälporganisation i vinnarens namn.

Tack för en bra blogg.
Lycka till!

Peter PC Carlsson

p.s. direktlänk till alla nominerade http://enbart.blogg.se/2009/february/090214-enbart-blogg-februari.html