måndag 21 juli 2008

Äntligen hemma.


Äntligen är Adam och Alva här igen. Och det är full fart.

Jag blir nog också lite speedad av dem, eller av det mindre bra väder vi vaknade till i morse. Det resulterade i att jag bara måste fixa till lite i köket, så in med man och barn i bilen och snabbt iväg till Ikea (för andra gången den här veckan!) för att komplettera lite. Så nu mäts, sågas, slipas och borras det för fulla muggar här hemma.

Jag saknar bara Bygglovs-Matte...

Det är nästan som när jag fick kortison, då jäklar, aldrig har det väl blivit så mycket gjort i huset som då. Jag var som en blossande Duracellkanin (det önskar nog Lasse att jag är vid andra tillfällen...).

Vi får väl se hur många inlägg det blir när barnen bor här, för de bryr sig inte om någon bloggande mamma inte, det är fight om datorerna under den vakna tiden.

Dagens måste: Ikeas femkronorskorv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!
Nu kommer det säkert att funka för man kan vara anonym!!!!
Behåll modet Ulrica så kommer du gå långt! Och skit i F-kassan. 5% är ingenting mot vad livet är värt. Vad skulle du välja? 75% eller livet.? Naturligtvis dum fråga för jag vet vad du svarar.

CTRF-damen åter från semester idag. Hon har mejlat mig och lovar återkomma snarast. Spännande. Tänkte boka in en date med Lasse i nästa vecka. Det är väl ok?

Var rädd om dig. Tänker mycket på dig och dina boksystrar.

Hej från

Kurator- och BokSara

Anonym sa...

Hej vännen! Nu var det ett tag sen.
Vad härligt att du börjat blogga, har läst dina inlägg från start. Hör din röst när jag läser.
Mycket bra ide. Jag gjorde samma sakt när jag blev sjuk bara för att kunna skriva av mej,kommunicera till familjen, alla nära o kära vänner etc när jag inte orkade prata eller förklara. Har lagt bloggen åt sidan sen en tid tillbaka för jag behövde få distans till det som hänt. Blir nu inspirerad att börja igen, får se om jag öppnar en ny eller forsätter med den gamla.
Vad stor vovvsingen har blivt.
Har du hört ngt från de andra tjejerna?
Kram
Camilla