måndag 31 augusti 2009

Magont.

Jag har varit en väldigt tråkig mamma, fru och matte i helgen. Jag har haft så ont i magen att soffan har varit min tillflyktsort på dagarna och sängen på nätterna. Jag har hört att det har pratats, lagats mat, dammsugits, kommits och gåtts i ytterdörren, hyrts släp och köpts trallvirke, gåtts ut med Doris och oroats. Och jag har bara haft ont och varit tråkig.

Idag har jag tagit mig ur soffan trots att den ser väldigt lockande ut. Doris måste ju gå ut, barnens saker måste till deras pappa och jag hade ett ärende att uträtta i Vällingby.
Jag har också varit vid graven och gratulerat Dossyster på hennes 35-årsdag och tänkt tillbaka på hennes 34-årsdag. Den firade vi på hotellets nattklubb på Rhodos. Hon fick ett resesmyckeskrin av mig och ett guldhjärta av sin sambo. Hon var orolig över att det kanske var hennes sista födelsedag, men vi bestämde att vi inte skulle tänka så. Så här efteråt känner jag mig hedrad över att få vara den hon firade sin sista födelsedag med.
Jag la en kärleksmums till henne på gravstenen, annars stod jag bara där och kände mig alldeles tom. Det är så mycket jag vill berätta för henne och prata med henne om. Det är fortfarande så konstigt att hon är borta fast hon varit det i fem månader idag.
Den här veckan är det bara Lasse och jag här hemma och nästa vecka när barnen kommer hit igen är jag på Mösseberg, så det dröjer länge innan vi ses igen, jag och svamparna. Jag längtar redan...

8 kommentarer:

Mimmi Reyes sa...

Hej Ulrica!Jobbigt att du har så ont men försök att stå ut,varje dag är ju en gåva?!
Jag har också tänkt på Sabina idag som inte får fira sin 35-års dag med nära och kära.Så orättvist och hårt att inte få leva längre än så...Må bäst!!Mimmi

Helene sa...

Vad tråkigt att du har så ont, hoppas att du är på bättringsvägen och att du kan hämta kraft och energi på Mössberg.
Massa styrkekramar till dig.

Millaz sa...

Hej! Hoppas du känner dig bättre? Tråkigt att du ska få ha ont! Har oxå tänkt på Sabina....Va gulligt av dig att lägga en kärleksmums till henne...Kramar Milla

Anonym sa...

Tänker på dig, och hoppas att du snart mår bättre. Du förtjänar verkligen att må bra... Jag håller tummarna på torsdag- det måste vara bra, det bara måste... Stor kram, och tack för i fredags! Jättetrevligt som alltid!

/Mamma Jumbo ;-)

Anonym sa...

Skickar en styrkekram. Ha en skön tid på vackra Mösseberg. Kram från Vinsta

Anonym sa...

Hej fina Ulrica! Tänker på dig och är här inne varje dag för att "titta till dig". Tycker inte om att du har så ont i magen, vill att du ska må bra och kunna leva ditt normala liv. Hoppas det går över fort!

Massor av kramar från Birthe

Unknown sa...

Hej Ulrica!
Jobbigt med din mage, hoppas att du mår bättre idag och får hämta kraft nästa vecka på Mösseberg!
Va' snällt av dig att besöka Sabina och ge henne lite kärleksmums!

Kram Jeanette

Anonym sa...

Håller tummarna för att magen ska bli bättre snart!!!
Kram
Janina