fredag 10 juli 2009

Snickeri.

De senaste dagarna har det som bekant regnat. Vi har passat på att snickra vidare på vår nya garderob som så smått börjar ta form. Men de som byggt garderober med skjutdörrar vet att det är en himla massa pyssel, i alla fall är det så för oss hobbysnickare.Vi har också besökt Lasses kompis med familj på deras sommarställe en bit utanför Gävle. Vi satt inne och kurade med tända ljus eftersom strömmen gick med jämna mellanrum och regnet vräkte ner utanför fönstret. Men vi spelade spel, fikade och åt god mat (som lagades när elen var tillbaka) så oss gick det ingen nöd på. På Doris kissrunda hittade jag kantareller som jag tog med till huset i en av hennes oanvända bajspåsar.

Imorse gick jag upp tidigt för att hinna med att lämna blodprov innan tio när blodtransporten går. När vi kom hem igen fortsatte byggandet och kommer att göra så tills vi beger oss mot Fjäderholmarna och teaterföreställningen i kväll.

Jag köpte en Qi-spikmatta (för att den var billigast!) och den har 8000 piggar. Det gör ont i någon minut när man lagt sig på den för att sedan övergå i en värmande känsla. Hittills har jag somnat varje gång jag använt den och har små hål i ryggen när jag vaknar.

7 kommentarer:

Pelle & Hickan sa...

Du är modigare än mig när det gäller spikmattan. Min man köpte en som han använder nästan jämt. Hans uppmaningar till trots har jag ännu inte kunnat stå ut med att det skall göra ont...
Kan inte fatta att han ser ut att njuta...!
kramis

Linda sa...

Hejsan! Jag vill lämna ett avtryck här också. Idag läste jag klart Livet kan inte vänta och jag vill tacka för boken. Jag fick diagnosen malignt melanom för ett år sedan och många tankar har svävat runt i min skalle. Jag har känt det som att jag har överdrivit mycket, att det inte är så farligt osv. Bara rusat på i vardagen. Med era ord har jag landat lite, funderat och tänkt till. Ni är så otroligt starka och positiva och det stärker även mig. Tack igen och kämpa på tjejen! Jag tycker att du är fantastisk. Stor kram från mig!

Anne-Lie sa...

Hejsan,
är du säker på att bilden inte är tagen på en apelsin. Vilket fall som helst MODIGT.Kramar från Varberg

Anonym sa...

Jo det är skönt att ligga på spikmatt på sängen...men på golvet blir det lite för mkt .....ja alla som sett en rygg efter spikmatta vet vad det är för likhet mellan en rygg och en apelsin.

Bitte sa...

Hm nä jag tror inte att en spikmatta vore något för mig.

Anonym sa...

Var köpte du Qi-mattan?

Sara sa...

Ja man ser verkligen ut som en apelsin efteråt! Man kan köpa Qi-mattan på teknikmagasinet och på Hälsokraft§