fredag 31 juli 2009

Loppis.

Efter att ha lusläst "Det händer på Öland" kom vi fram till att gårdagen skulle ägnas åt loppmarknader. Det var inga problem att få med Alva på vår utflykt men Adam var lite mer svårflörtad. Eller rättare sagt, det gick inte att få med honom alls. Trots att vi lockade med go-carts åkning, restaurangbesök och glassätning. Det är bara att inse att samkväm med familjen inte står högst på hans lista över roliga saker.

Vi hann med tre loppisar på olika platser på Öland. När vi åkte mellan dessa passade vi på att äta lunch på restaurangen vid hamnen i Sandvik, titta på en HÖG husvagn, leta Till salu-skyltar och följa dem till objektet och en turistrunda i Borgholm.
Jag önskade att jag var Knut Knutsson när jag gick omkring bland allt "skräp" på loppisarna så jag hade vetat vad som var värt att köpa. Nu gick jag mest omkring och tyckte det kliade på kroppen och att det luktade illa. Till skillnad från Lasse och Alva som lyfte på det mesta, så rörde jag ingenting.

1 kommentar:

lillan.bergstrom@telia.com sa...

Hej

Jag har följt din blogg ett tag nu och jag tycker du är fantastisk. Vi har Öland som en gemensam nämnare. Har varit på Öland sedan jag föddes, min pappa är född på Öland i en by som heter Dödevi. Ligger på norra Öland. Själv är jag född och bor på Gotland. Du gillar att baka har jag förstått, gå in på min dotter Malins blogg och titta. Adressen är tartkalas.blogspot.com. Som mamma tycker jag hon är jätteduktig. Vi ska äta en tårta i morgon, mums.
Kramar till dig och hela din familj från Lillan på Gotland.