söndag 31 januari 2010

Adam 15 år.

Sedan jag skrev sist har det varit full fart.

Fredagsmorgonen började tidigt med ett besök på vårdcentralen för att lämna blodprov. Fort hem igen för att gå på promenad med Doris och samtidigt följa med Alva till skolan.
Under promenaden ringde rörmokaren och undrade om jag var hemma så han kunde komma förbi och förbereda inför måndagen. Så det var bara att skynda hem med raska steg och en trött kropp.
Han blev kvar ett tag och sedan droppade barnen hem från skolan igen. Ingen vila där inte.

På eftermiddagen hade Ma erbjudit sig att hjälpa mig inför lördagen så hon tog ett varv med dammsugaren, diskborsten och dammtrasan innan hennes middag med Pa väntade.

Efter vår tacomiddag spelade barnen och Lasse ett parti Monopol innan vi såg Let´s dance och åt kladdkaka med glass. Vi stupade i säng efter en sen paketinslagning.

Adam är morgonpigg efter mig så för att hinna sjunga för honom innan han vaknade så blev morgonen relativt tidig med tanke på den sena kvällen.
Han hade inte önskat sig något speciellt men vi vet att märkeskläder och spel till PS3 ligger högt i kurs nu så därför blev det en hel del sådant.Jag ville också att han skulle få något mer "hållbart minne" och har tittat runt lite på litografier. Det blev till slut en Yrjö Edelmann.Adam var väldigt nöjd med alla presenter, både de från oss och övriga gäster.På kvällen blev det ett lagom 15-års firande med smörgåstårta, ost och kex och slutligen chokladtårta med grädde. Mycket prat och skratt med trevliga gäster som avslutades med Buzzspel innan de åkte hem i den tiogradiga kylan.

4 kommentarer:

Helena sa...

Man ser hur din stora kille håller på att bli vuxen..... En stilig karl!;-)
15 år är en viktig milstolpe tycker jag. Första steget in i vuxenvärlden. Ni verkar haft ett trevligt firande.... Kram Helena

Anonym sa...

Hej kära Ulrica
va man blir glad att se er att ni hade en trevlig helg och födelsedag.
ha en trevlig dag ,önskar dig all glädje i livet.
många många krmar från Natalie.

JohannaMariaMs sa...

Vilken supertrevlig helg ni verkar ha haft :D Tack så jättemycket för kommentaren jag fick av dig! Jag har varit nere i en lite svacka och inte svarat på de kommentarer jag fått :(

Men ville bara säga att jag oxå tittar in här en hel del, gillar din blogg skarpt :D

KRAM

Anonym sa...

Vilken fin tavla. Stor kille du har. Grattis i efterskott. Trött mamma får vila nu i dammet.Hälsningar från Vinsta