måndag 1 februari 2010

Inplastad.

Det enda spår som syntes av något eventuellt 15-års firande igår befann sig i kylskåpet i form av en överbliven smörgåstårta.
Det övriga hemmet började tidigt på morgonen att förvandlas till en byggarbetsplats där ömtåliga möbler ställdes i säkerhet, rum stängdes av och det som gick plastades in.Arnes gamla turkosa badrum ska bli ett minne blott. Efter fyra år. När vi flyttade in skulle vi riva ut det på en gång. Men vi vande oss vid färgen och det var smidigt att bara kliva in i hans gamla duschkabin (trots baciller och partiklar). Sedan har tiden gått och vi haft andra projekt. Tills nu... Lasse och jag ska i en vecka framöver bo i barnens rum. För att ta oss dit utan att få med oss alltför mycket damm har det av Lasse och Pa tillverkats en plastsluss, som en labyrint man går igenom. Doris är mycket mycket skeptisk till denna skapelse.

Men å andra sidan är hon skeptisk till livet i största allmänhet just nu. Hon har nämligen börjat löpa så nu kan man verkligen kalla henne Mysko.

4 kommentarer:

Nicka sa...

Vilken söt vovve...

Sänder Kramar till Dig../Nicka

Anonym sa...

Så söt bild. När vi bytte kök och badrum lyckades vi passa in en semester på 14 dagar.Njuter varje morgon när jag går in i badrummet.Må gott.
Kram/Vinsta

Anki sa...

Oj nu blir det en rörig tid framåt då, men det blir ju bra när det blir kart. Skoj!

Ha det gott!

gladmymlan sa...

hon är ju så bedårande söt Doris! vad för raser är det i henne? eller är hon en yorkshireterrier? söt som socker:)))

lycka till med badrummet! kram kram!