onsdag 6 januari 2010

Kattunge.

Idag var Lasses sista dag på jullovet. Det är trist att han ska jobba igen för det har varit så skönt att han varit hemma när jag känt mig klen. Han har fixat det mesta under tiden jag legat i soffan och haft ont.

Efter att Lasse och Doris gått en liten kissrunda (jag hoppas att det bara är Doris som kissar i alla snövallar!!) så åkte vi till min lillebror.
Han och hans tjej hade varit och hämtat en ny liten kattunge igår och på vägen hem hade deras bil gått sönder. Så idag var vi välkomna att titta på lilla Nero och hjälpa min bror att bogsera bilen till ett varmgarage där han kan fixa med den utan att frysa ihjäl.När bilen var på plats åkte vi vidare till byggmarknaden för att titta på kakel/mosaik till nya badrummet. Det finns en hel del att välja på men inte det vi vill ha så jakten fortsätter. Men vi gick inte tomhänta därifrån, nejdå, en påse sand fick följa med oss hem så nu är det färdighalkat på uppfarten.

I morgon får jag behandling igen och det känns inte kul. Hur kommer jag må den här gången? Hur kommer min lever reagera på mer medicin? Kommer jag få ännu ondare? Många frågor och den som lever får se...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hjärtat, nu jäklar kör du!
Den som ska vara orolig över smärta är Herr Cancer, han vet inte vem han har gett sig på denna gång!
Du ska ge honom en omgång som aldrig förr. Nytt år med nya krafter, ny energi - ge inte upp! Mirakel sker, så kom igen nu! Slå, slå, slå! Och när du är trött, hämta energi från de underbara kring dig, sen slår du igen!
Vi är så många som vill ge igen på vad Han tagit från oss, varje minut, dag, månad är ett hån mot den fega jäveln!
All styrka// Helena

Jenny sa...

Vilken underbart söt katt!

Ska tänka på dig imorgon.

Många värmande kramar i vinterkylan!

Okki sa...

All styrka till dig och din fina familj.

Vi får hoppas att år 2010 är året som är fylld med mirakel!

Kram Okki

Anonym sa...

Tänker på dig imorgon. Styrkekram från vinsta.

Gina sa...

En till som kommer tänka på dig imorgon. Ursöt kattunge ;-).

Anonym sa...

tänker på dig ulrica. hoppas behandlingen idag går bra.kramar i mängder..

Jenny sa...

Styrkekramar inför morgondagen från en läsare i Bollnäs kommun!

Anonym sa...

Tänker på dig och hoppas att allt är bra. vi är många som håller både händer och fötter och önskar dig och din familj all välgång.
Kramar från Linda i Örebro