måndag 14 december 2009

Luciahelg.

I lördags gjorde vi inte något speciellt utan tog det bara lugnt. Om man kan kalla tvätta, laga mat, slå in julklappar och handla att ta det lugnt.
Lucia firade vi med en sovmorgon sedan lite fix hemma innan vi slutligen åkte till Högalidskyrkan för att se deras Luciatåg. Det var fint men jag har inte riktigt kommit in i någon julstämning än. Kanske dagens snö och kyla kan hjälpa julstämningen på traven.
Idag har jag haft sällskap av en sjuk Alva som var för snorig för skolan. Nu hoppas vi att hon blir bättre så hon kan få sin andra vaccinationsspruta innan vi åker till Sälen och att Lasse och Adam som också är snoriga blir friska och inte lyckas smitta mig.

Sjukdomsstatus: Mitt hår är väldigt glest men hänger fortfarande kvar med hjälp av klämmor. Med en effektiv medicin mot illamående så har helgen varit hyfsad men jag har varit/är kolossalt trött. Jag känner också av en svidande och pirrande känsla i munnen som nog är början till blåsor.

Idag firar vi att körsbär i likör vann Marabous omröstning och därmed får stanna kvar i Aladdinasken.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Chokladask hör julen till. Varit och köpt ett lass som jag ska ge bort.Mums. Hoppas att all snuva snart går över i familjen. Hälsningar från Vinsta

Anonym sa...

Usch, körsbär i likör gillar jag INTE...men alla har vi olika smak och tur är väl det...:))
Håller tummarna för att du håller dig skapligt pigg och kan fira en jul i lugn och ro och glädje!
kramar Siss

Carola sa...

Kram <3 <3 <3
/Carola

Sofie sa...

åh körsbär i likör är min favorit. Tur för mig att vi är få som tycker bäst om just den pralinen, den finns alltid kvar :)

Anonym sa...

I 38 år har jag sett körsbär i likör ligga ensam kvar i botten på asken, två praliner som ingen vill ha. Ibland har jag själv tagit pralinen, bitit hål i densamma och hällt ut innehållet i vasken, och sköljt av chokladen innan jag ätit den. Vi är många potentiella ätare av den pralinen i vår familj, totalt sett ett trettiotal som passerar asken under en period om en vecka ungefär. Ändå följer dessa två praliner, körsbär i likör från översta och understa lagret, med asken i soporna. Nu ser jag att den hamnar i topp i omröstningen. Det måste vara riggat. Någon skämtar med oss. Pralinen som ingen älskar blev placerad i topp! FUSK om ni frågar mig.

Amlon sa...

Grattis! Tänkte på dej när jag såg att det skulle bli omröstning.:)

Fast jag tänkte nog att det var den som skulle försvinna, inte vinna! ;) Den blir alltid kvar hemma hos oss.

Jag hejjar alltid på dej, även fast vi har olika chokladsmak! ;))

Kram!

Mahlin sa...

Följer din blogg och varje gång jag ser att du uppdaterat blir jag så glad, för det betyder att du hänger med.
LIder med dig när du har ont, kroppsligt och mentalt och jag glädjs när du känner lycka.

Mahlin

Jonna sa...

Då röstar jag för att man tar bort romrussin, för det e den o körsbär i likör som blir kvar i våran ask. Själv älskar jag trillingnöten! Ha en trevlig Jul Ulrica :-D