torsdag 3 december 2009

Fötter.

Mina fötter är svullna och tjocka redan när jag vaknar på morgonen men jag pressar ner dem i gympaskorna och går med Doris i alla fall. Efter ungefär 20 minuters promenad är fötterna i normal storlek igen tills jag tar av mig skorna.

Men idag överlistade jag vätskan som vill samlas i mina fötter.
Jag lånade Alvas saccosäck och la den i soffan, sedan laddade jag upp med tidningar, dator och telefoner innan jag la mig i soffan med fötterna i saccosäcken.
Inte vet jag var vätskan hållit hus under dagen men den har inte befunnit sig i mina fötter i alla fall. 1-0 till mig.

Idag var de som ska bila bort det gamla turkosa kaklet från -57 och sätta upp det nya här och tittade. Jag vet inte vad jag trodde men de kommer att behöva bila genom badrumsgolvet ner till vårt garage/förråd/hall för att komma åt alla rör som ska bytas och jag inser att det här kommer att bli riktigt dammigt och smutsigt. Överallt!
Undrar om Doris och jag ska ta en välbehövlig husmorssemester på en vecka under den värsta tiden? Någon som har förslag på trevligt ställe?

Adam kom hem idag och berättade att han visat min blogg för några tjejer i klassen. De hade fått upp ett inlägg om min diarré och han sa att de såg lite fundersamma ut och nog undrade vad det var för blogg jag hade egentligen men att de sagt att de tyckte jag skrev roligt och var gullig.

Jag tycker det var så modigt och utlämnande av honom att våga visa dem överhuvudtaget för han har inte velat prata i skolan om min sjukdom så som Alva gjort.

Lasse som har som hobby att lite nu och då byta ringsignal på sin mobil till alla möjliga konstiga signaler utan att säga till innan hade idag bytt till Hemglassbilens signal (för den tyckte han var rolig!). Alva och jag hoppade till av signalen och Doris som sov flög upp i fönstret och skällde. Det behövdes bara en blick för att han skulle byta till någon annan...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker jättemycket om din blogg, som jag skrivit förut. När jag gick på Taxotere blev jag super dålig i magen och fick då äta Dimor. Det hjälpte,jag kunde vara social och slapp svedan i rumpan!

kram Sofia

Anonym sa...

Hej

Vill bara berätta att jag tycker att du är en fantastisk människa.

Nina

Anonym sa...

Jag tycker att du skriver så himla härligt i din blogg och jag håller alla tummar för dig. Är själv drabbad av bröstcancer som inte spridit sig men livet blir ändå inte som förr både på gott o ont. Jag värderar och ser annorlunda på livet både på mig själv och på omgivningen och kan mycke mer bjuda på mig själv och ta tillvara de bästa stunderna här och nu!
Hälsningar från Umeå

Anonym sa...

Vilka goa barn du har. Kram från Vinsta

Anonym sa...

Hej...har nu följt din blogg i ett år ca....som anonym.....kanonbra ide me de här me svävande lyktor. Vi firade det själv i Thailand förra åter på julafton o nyår. Nu skulle jag ringa o beställa eftersom vi ska vara hemma detta året......men telenr funkade ju inte.......
http://lillkillen.zoomin.se/blogg.html

Anonym sa...

Har nu läst din blogg i ca 1 år..... http://lillkillen.zoomin.se/blogg.html
Skulle gå in o beställlla svävande lyktor....men tele nr funkade inte.....du e en helt underbar människa.......kram

Annci sa...

Jag har provat att ringa igen....men de vill sig inte. vill ju verkligen ha de här lyktorna. Kram på er. http://lillkillen.zoomin.se/

Anonym sa...

så härligt du skriver...glädjer mig att du mår så pass bra som du gör just nu...kramar till dig och familjen! tänker på er..